Prima pagină » Xreal le dă „clasă” lui Meta și Apple: Ochelarii de realitate augmentată care parcă vin din viitor

Xreal le dă „clasă” lui Meta și Apple: Ochelarii de realitate augmentată care parcă vin din viitor

de Roboțelul @ iDOR.info
xreal-le-da-„clasa”-lui-meta-si-apple:-ochelarii-de-realitate-augmentata-care-parca-vin-din-viitor

Xreal le dă

Ochelarii de realitate augmentată Air 2 de 399 de dolari de la Xreal sunt acum disponibili pentru precomandă. Folosesc noi panouri MicroOLED și îmbunătățesc confortul față de versiunile anterioare NREAL.

Xreal a creat ochelarii viitorului

În timp ce Apple, Meta și alții continuă să lucreze cu căști complete pentru realitate augmentată (AR), Nreal vinde ochelari AR mult mai mici din 2021. Acum, compania, care s-a rebrand-uit la Xreal, tocmai a lansat o nouă versiune, numită Xreal Air 2, în Europa și SUA, după ce a lansat-o luna trecută în China. Mai exact, noua versiune oferă display-uri îmbunătățite și mai mult confort, iar compania a dezvăluit și Xreal Air 2 Pro cu reglare electrocromică, permițându-ți să selectezi nivelul de imersie de la zero la 100%.

Xreal Air 2

Xreal promite că ochelarii Air 2 „transformă orice vede utilizatorul într-o experiență pe ecran mare, de până la 330 de inci”. În acest scop, folosește cel mai recent ecran Micro-OLED de 0,55 inci de la Sony, în creștere față de Micro-OLED de 0,68 inci folosit anterior (Apple folosește și tehnologia Micro-OLED în căștile sale de realitate mixtă Vision Pro). Ca și înainte, poate afișa rezoluție full HD de 1.920 x 1.080 per ochi, cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Alături de rezoluția mai mare, are 500 de niți de luminozitate, comparativ cu 400 de niți de la Nreal Air original.

Caracteristici Air 2

Perechea de ochelari Air 2 este, de asemenea, cu 10 la sută mai subțire și cu 10 la sută mai ușoară (de la 79 de grame la 72 de grame, care este, de fapt, 8,9 la sută), conform Xreal. De asemenea, vine cu rame elastice îmbunătățite, „AirFit” și materiale mai moi. Toate acestea sunt concepute pentru a îmbunătăți confortul și pentru a permite o utilizare mai lungă atunci când vizionezi filme și alt conținut, potrivit companiei. Ca și înainte, se conectează la dispozitive prin USB-C cu ieșire video (DisplayPort) fără opțiune wireless, astfel încât să fii legat efectiv la un dispozitiv.

Vezi și: Ochelarii de la Facebook prin care să ai „superputeri”: cum ar funcționa gadgetul?

Vezi și: Ochelarii Nreal Air AR vor avea, în curând, Windows: cum te vei juca, de acum încolo

Xreal a îmbunătățit, de asemenea, sistemul de difuzoare audio prin încorporarea „livrare automată înfășurată în spațiu” printr-un design cu ureche deschisă, destinat purtătorului.

„Acest lucru aduce o confidențialitate sporită și minimizează perturbarea celorlalți atunci când se află în spații publice”, a spus compania.

Vezi și: Apple a prezentat noii ochelari de realitate augmentată: cât trebuie să scoți din buzunar ca să ai AR Vision Pro

De asemenea, îmbunătățește apelurile vocale și video, deoarece Xreal Air 2 îți poate permite să preiei sunet de pe un smartphone sau tabletă.

Urmăriți Playtech.ro și pe




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xreal le dă „clasă” lui Meta și Apple: Ochelarii de realitate augmentată care parcă vin din viitor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google