Prima pagină » A iertat-o Kate pe Camilla, care a desconsiderat-o? Regina a fost motivul despărțirii Prinților de Wales

A iertat-o Kate pe Camilla, care a desconsiderat-o? Regina a fost motivul despărțirii Prinților de Wales

de Roboțelul @ iDOR.info
a-iertat-o-kate-pe-camilla,-care-a-desconsiderat-o?-regina-a-fost-motivul-despartirii-printilor-de-wales

Înainte ca acest super cuplu regal să se căsătorească și să formeze una dintre cele mai reușite perechi ale monarhiei britanice, au avut un hop în 2007. Și informații noi dau ca sigură implicarea actualei regine în această despărțire.

Kate și Camilla în verde, Getty PNG

Un expert regal a susținut că Regina Camilla s-a aflat în spatele despărțirii Prințului William de Kate Middleton în 2007.

După șase ani de relație, Prințul și Prințesa de Wales au trecut printr-o despărțire răsunătoare în acea perioadă, în timp ce nu se aflau în aceeași localitate și „încearcau să-și găsească propria cale”.

Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit din 2001, de când s-au cunoscut ca studenți la Universitatea St Andrews, scrie publicația tabloidă Express.

În 2007, cuplul s-a separat. Prințul fusese detașat în Dorset, în timp ce Kate locuia la Londra. Perechea, care a recunoscut public despărțirea, a pus-o pe seama „încercării de a-și găsi propriul drum” și de a obține „un pic de spațiu”.

Dar Christopher Anderson, expert regal și autorul cărții „William and Kate: A Royal Love Story” susține că în spatele despărțirii lor a existat un alt motiv.

Și încă unul controversat. După spusele autorului, principala persoană care a respins ideea intrării lui Kate în familia regală era … Camilla. Motivul? Actuala regină pare că era oarecum snoabă. O considera pe Kate Middleton mult sub nivelul Casei Regale britanice, considera că moștenitorul lui Charles ar fi trebuit să-și ia o soție de viță nobilă, nicidecum pe tânăra care avea rădăcini legate de o familie de mineri și a cărei mamă fusese însoțitoare de bord.

Christopher Anderson își amintește că a fost șocat la vremea respectivă, că a cercetat situația și că acestea au fost lucrurile pe care le-a aflat. Ba mai mult, Camilla se considera mult superioară lui Kate, se vedea ca o aristocrată care se învârtea prin cele mai selecte cercuri. 

Întotdeauna se considerase moștenitoarea lui Alice Keppel, străbunica ei, care fusese amanta lui Edward al VII-lea.

„Era foarte mândră de această conexiune, s-a lăudat cu asta în copilărie și ca adult. Soarta i-a rezervat în primă fază un destin asemănător: întâi a fost amanta lui Charles. Iubirea lor însă a triumfat și i-a devenit soție, iar mai apoi…. regină.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: A iertat-o Kate pe Camilla, care a desconsiderat-o? Regina a fost motivul despărțirii Prinților de Wales

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google