Prima pagină » Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

de Roboțelul @ iDOR.info
anca-turcasiu,-relaxare-in-dubai,-in-costum-de-baie.-s-a-pozat-intr-o-piscina-infinity,-dar-si-noaptea,-in-mare

Anca Țurcașiu iubește căldura, așa că atunci când scad temperaturile în România, își îndreaptă atenția spre destinații mai prietenoase din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, înainte de tumultul sărbătorilor, artista și-a luat o vacanță.

Anca Țurcașiu se află zilele acestea în Dubai, oraș de care s-a declarat deja îndrăgostită. Pentru că-i place să țină legătura cu fanii ei și să le arate momente din viața ei, nici în această escapadă nu a făcut excepție. Și pentru că la cei 53 de ani, cântăreața se poate lăuda cu o siluetă ca a unei fete de 20 de ani, Anca nu are nicio problemă să se afișeze în rochii scurte și mulate sau în costum de baie.

Citește și: Anca Țurcașiu, val de critici după ce s-a pozat în costum de baie, întinsă pe plajă: ”Rămâi decentă în postări!”

Artista a vrut să profite de tot ceea ce i-a oferit această vacanță. A văzut orașul de sus, s-a plimbat, a mers la muzee futuriste, a făcut baie în mare, noaptea, dar nu a ratat nici ocazia de a se bălăci într-o piscină exterioară, de tip infinity, unde a stat până s-a lăsat înserarea. A ales să se cazeze într-un hotel luxos, așa că a avut la dispoziție și piscina de pe acoperiș, care-i lăsa la vedere o panoramă superbă a orașului și de unde a putut admira zgârie-norii. Iar fanii au admirat-o pe ea, căci mulți au lăudat-o pentru frumusețe, pentru energie și pentru că-și trăiește viața la maximum.

„Așa arată o femeie care se respectă. Vârsta e doar un număr care nu ar trebui contorizat, pentru că anii trec pentru toată lumea. Te ador, Anca”; „Ești o femeie frumoasă”; „Cea mai sexy”; „Superbă”, i-au scris admiratorii la pozele și filmulețele din Dubai. Anca Țurcașiu a plecat în vacanță cu o gașcă de prietene. A mărturisit că Dubaiul a fost o destinație pe care a evitat-o, dar care acum i-a furat inima pentru totdeauna.

Citește și: Anca Țurcașiu, fabuloasă în rochie mini, la nunta lui Alin Oprea și a Medanei. Cântăreața e într-o formă de invidiat la 53 de ani

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă