Prima pagină » Android 14 ajunge pe unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul Samsung: Galaxy A14 5G

Android 14 ajunge pe unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul Samsung: Galaxy A14 5G

de Roboțelul @ iDOR.info
android-14-ajunge-pe-unul-dintre-cele-mai-accesibile-telefoane-din-portofoliul-samsung:-galaxy-a14-5g

Luna noiembrie a fost ocupată pentru Samsung. Producătorul sud-coreean a oferit actualizări pentru o mulțime de terminale din portofoliu. O veste bună e că nu au fost vizate doar modelele high-end lansate în acest an, fiind oferite update-uri și pentru modele midrange precum Galaxy A34, A54 5G, cât și pentru flagship-urile mai vechi. Ei bine, Samsung oferă update-ul la Android 14 chiar și pentru unul dintre cele mai ieftine telefoane din portofoliu. Mai jos avem detalii.

Vorbim despre Galaxy A14 5G, probabil cel mai bine vândut telefon Samsung din acest an (am explicat în recenzie de ce, aici). Momentan se livrează pe varianta 5G, dar curând Android 14 sosește și pentru versiunea 4G a terminalului. Firmware-ul apare sub forma versiunii A146BXXU2CWK9 și ocupă în jur de 1.8 GB. 

Din câte știu acest model vine cu un One UI mai light, astfel că interfața care sosește aici se numește „One UI 6.0 Core Edition”. Compania a adus aici animații mai simpliste, iar unele funcții lipsesc din meniu dacă comparăm terminalul cu un flagship Samsung. Totuși, sunt păstrate opțiunile esențiale, chiar și pop-up view și split-screen pentru multitasking. 

One UI 6.0 Core ar trebui să aducă stabilitate, posibilitatea de a personaliza lock screen-ul, actualizări la nivel de securitate și confidențialitate, fiind livrat și patch-ul pe luna noiembrie odată cu acest update. Momentan actualizarea se livrează în India, dar ar trebui să fie disponibilă și în Europa curând.

Cât despre telefon, aveți o recenzie detaliată din partea noastră aici. În variantă cu 64 GB de stocare costă în jur de 799 lei în România.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Android 14 ajunge pe unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul Samsung: Galaxy A14 5G

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type