Prima pagină » Anunțul adorabil al nașului Prințesei Lilibet, e vorba de Meghan și Harry: Ei fac copii superbi!

Anunțul adorabil al nașului Prințesei Lilibet, e vorba de Meghan și Harry: Ei fac copii superbi!

de Roboțelul @ iDOR.info
anuntul-adorabil-al-nasului-printesei-lilibet,-e-vorba-de-meghan-si-harry:-ei-fac-copii-superbi!

Tyler Perry este un naș mândru. Celebrul producător de filme s-a lăudat puțin cu finuța sa adorabilă, în vârstă de doi ani, Prințesa Lilibet, mezina Ducilor de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty (1) jpg

El a numit-o simplu, ”Lili”, în timpul unei apariții în podcastul SiriusXM al lui Kelly Ripa, Let’s Talk Off Camera. În imagini, îi vedem pe Ducii de Sussex în timpul turneelor regale din 2019, când Meghan Markle era însărcinată.

Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty

Imaginea 1/4: Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty

Meghan Markle l-a născut pe Prințul Archie în Marea Britanie, însă cum ei din 2020 s-au retras de la îndatoririle regale și s-au mutat în SUA, mezina lor s-a născut în America și a primit cetățenie americană.

Nașul său este cucerit iremediabil de păpușica cea roșcată pe care atât de rar o vedem.

Miliardarul este nașul de botez al micuței Lilibet-Diana

Miliardarul este nașul de botez al micuței Lilibet-Diana

Tyler Perry nu contenește cu laudele: „Este atât de adorabilă. Aww, e atât de frumoasă”, a spus producătorul care se bucură de un real succes în SUA. „Este atât de frumoasă. Da, ei [Prințul Harry și Meghan Markle] fac copii frumoși. Asta e tot ce voi spune. Ei fac niște copii frumoși. Archie și Lili sunt frumoși.”, a declarat bărbatul, unul dintre cei mai buni prieteni ai Ducilor de Sussex, omul care le-a fost alături cât timp au avut nevoie să facă tranziția de la statutul regal la cel american. Și nu le-a fost ușor, conform propriilor lor declarații din documentarul ”Harry și Meghan”.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet

Imaginea 1/4: Prințul Archie și Prințesa Lilibet

Tot în serialul Netflix, cei trei au povestit cât de emoționantă a fost cererea lor în fața lui Tyler pentru a o năși pe nepoata roșcată a Regelui Charles.

Perry a mărturisit că propunerea l-a onorat și că a acceptat-o cu dragă inimă.

Fiica lui Meghan și a Prințului Harry a fost botezată la începutul acestui an în California. Un purtător de cuvânt al ducelui și al ducesei de Sussex a declarat pentru PEOPLE în martie: „Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul de Los Angeles, reverend John Taylor”. Ceremonia de la casa lor din Montecito a fost descrisă ca fiind „mică și intimă”.

Tyler Perry a adus la eveniment un cor gospel și au fost interpretate și două piese emoționante, precum „Oh Happy Day” și „This Little Light of Mine”, aceleași care s-au auzit și la nunta Ducilor de Sussex.

Foto: Getty Images și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anunțul adorabil al nașului Prințesei Lilibet, e vorba de Meghan și Harry: Ei fac copii superbi!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google