Prima pagină » Apple ar pregăti 4 căști pentru realitate extinsă în stilul Vision Pro, inclusiv variante mai accesibile

Apple ar pregăti 4 căști pentru realitate extinsă în stilul Vision Pro, inclusiv variante mai accesibile

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-ar-pregati-4-casti-pentru-realitate-extinsa-in-stilul-vision-pro,-inclusiv-variante-mai-accesibile

Probabil cel mai ambițios gadget / proiect prezentat în ultimii ani de Apple este Vision Pro, casca de realitate extinsă care îți poate înlocui televizorul, smartphone-ul, chiar laptopul. E încă la „început de drum”, însă tehnologia a impresionat deja pasionații tech. Deși livrările încep abia în luna martie, se pare că Apple are deja în pregătire 4 noi versiuni similare cu Vision Pro. Două dintre acestea ar fi ceva mai accesibile. Mai jos avem detalii.

Din câte știm Vision Pro sosește undeva în luna martie, iar prețul pentru acest gadget revoluționar este de 3499 de dolari în SUA. E un produs premium, astfel că suma de comercializare nu putea fi mică. În schimb, aflăm prin intermediul DigiTimes că producătorul lucrează deja la a doua generație a headset-ului, dar și la variante ceva mai accesibile. Apple ar ținti spre înjumătățirea prețului de producție. Asta s-ar traduce și prin prețuri mai mici pentru noile device-uri.

Cred totuși ca variantele Vision Pro vor costa în continuare aproximativ 3500 de dolari. Apple va reuși în viitor să ofere și variante mai accesibile care păstrează o bună parte din funcționalitatea modelelor Pro, la fel cum se întâmplă cu iPhone-urile. Se vehiculează că aceste noi headset-uri vor fi prezentate în a doua jumătate a anului 2024, posibil chiar în 2025

Mă gândesc totuși că sunt șanse mici ca aceste computere spațiale produse de compania din Cupertino să coste sub 1000 de euro / dolari. E clar totuși că Apple nu stă pe loc, Meta are deja o cască ce se vinde pentru aproximativ 550 de dolari, destul de apreciată de către cei ce au testat-o.

Există competiție, există loc de creștere atât pentru Apple, cât și pentru Meta.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple ar pregăti 4 căști pentru realitate extinsă în stilul Vision Pro, inclusiv variante mai accesibile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type