Prima pagină » Apple testează un iPhone 16 Pro cu un orificiu singular decupat în ecran, pentru cameră, senzori

Apple testează un iPhone 16 Pro cu un orificiu singular decupat în ecran, pentru cameră, senzori

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-testeaza-un-iphone-16-pro-cu-un-orificiu-singular-decupat-in-ecran,-pentru-camera,-senzori

Ne-am obişnuit deja cu pilula decupată în ecranul de iPhone de un an, dar acum se pare că ne pregătim să trecem la următoarea abordare de design. Apple ar explora ideea unui orificiu mic şi singular în ecran pentru generaţia iPhone 16.

Dynamic Island adică pilula decupată în ecran a debutat odată cu iPhone 14 Pro şi se regăseşte pe întreaga serie iPhone 15. În acea pilulă se află situaţi senzori precum cel al camerei frontale şi cei Face ID. Acum zvonacul Majin Bu scrie că Apple testează un prototip de iPhone 16 Pro cu un orificiu singular decupat sus în centru, în loc de Dynamic Island. 

Asta înseamnă că o parte din senzori ajung inevitabil sub ecran, iar orificiul e de această dată strict pentru camera selfie. Analistul Ross Young de la DSSC (Display Supply Chain Consultants) crede că Dynamic Island rămâne în vigoare cel puţin încă un an. Young prezice că toate cele 4 modele iPhone 16 vor include un Dynamic Island şi că marile schimbări la nivel de ecran vor veni sub forma diagonalelor crescute pe modelele Pro.

În 2025 vom vedea schimbări şi mai mari, cu modelele non Pro căpătând mărimea celor Pro. Asta înseamnă că iPhone 17 şi 17 Pro vor avea ecrane de 6.3 inch, iar 17 Plus şi 17 Pro Max de 6.9 inch. Tot în 2025 ajung şi panourile ProMotion de 120 Hz pe iPhone-urile de bază. Young e convins şi că în acel an, 2025 se vor muta toţi senzorii frontali sub display. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple testează un iPhone 16 Pro cu un orificiu singular decupat în ecran, pentru cameră, senzori

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă