Prima pagină » Baldur’s Gate 3 Patch-ul 5 este acum disponibil; Atât de mare încât Larian recomandă re-descărcarea jocului

Baldur’s Gate 3 Patch-ul 5 este acum disponibil; Atât de mare încât Larian recomandă re-descărcarea jocului

de Roboțelul @ iDOR.info
baldur’s-gate-3-patch-ul-5-este-acum-disponibil;-atat-de-mare-incat-larian-recomanda-re-descarcarea-jocului

mesaj
jocuri
30 noiembrie 2023, ora 18:16

Patch-ul 5 pentru Baldur’s Gate 3 este acum disponibil. Este atât de mare încât Larian Studios vă sfătuiește că, dacă rămâneți fără spațiu pe disc, cel mai bine este să descărcați întregul joc de la zero.

Sursa imagine: Larian Studios.

Și

După cum a anunțat, Larian Studios a lansat a cincea actualizare pentru Baldur’s Gate III. Actualizarea „cântărește” până la 30 GB. Cu toate acestea, pentru a-l putea descărca și instala, trebuie să aveți 130 GB pe disc Spațiu liber – cu excepția „Baldur” desigur, care fără patch ocupă un spațiu modest de 124 GB (pe Steam).

Dacă nu avem multe? Dezvoltator Ea sugereazăȘi că într-un astfel de caz este mai bine să ștergeți jocul și să îl descărcați complet din nou.

Baldur's Gate 3 Patch-ul 5 este acum disponibil;  Atât de mare încât Larian recomandă descărcarea jocului din nou - Ilustrația #1

Sursa: X/Twitter/Larian Studios.

Puteți verifica lista completă de modificări și remedieri Aici. Unele dintre cele mai importante pot fi menționate Abilitatea de a gestiona toate echipamentele facilităților într-o singură fereastră Și îmbunătățirea performanței în al treilea semestru (Mai ales pe PS5, unde a fost o problemă uriașă cu el). În plus, patch-ul 5 introduce două caracteristici noi interesante:

  1. Epilog adițional jucabil – După evenimentele din capitolul al treilea, și înainte de creditele de final, evenimentele jocului vor avansa timp de jumătate de an; Jucătorul va merge în tabără pentru a-și lua rămas bun de la tovarășii săi și de la alte câteva personaje (creatorii s-au lăudat că au scris 3.589 de noi linii de dialog pentru această secvență);
  2. Două moduri de joc noi: Modul Honor și Modul Personalizat – Primul va face jocul mai dificil (luptă și explorare), printre altele. Extinderea repertoriului șefilor prin „fapte legendare” surpriză și prevenirea așa-numitelor „salvari de gunoi” (există o recompensă specială pentru finalizarea jocului), în timp ce aceasta din urmă vă permite să dezactivați mai multe elemente de interfață pentru a face experiența asemănătoare unui sesiune RPG „de hârtie”.

Ca o reamintire, aș dori să adaug asta decembrie Poarta lui Baldur III Este programat să sosească pe Xbox Series Data exactă de lansare a acestui RPG pentru console Microsoft va fi anunțată în cadrul The Game Awards 2023, care va avea loc în noaptea de 7 spre 8 decembrie (ora poloneză).

  1. Baldur’s Gate 3 Review – Un RPG care va dura zece minute și ani
  2. Baldur’s Gate 3 – Ghid de joc

Sociolog prin educație, jucător prin pasiune. Și-a început aventura de jocuri la vârsta de patru ani – cu Pegasus. În prezent, preferă PC-ul și jocurile de rol solicitante, dar nu se ferește de console sau alte genuri. Scrie profesional din 2016. S-a alăturat GRYOnline.pl cinci ani mai târziu – deși cunoaște site-ul de când avea conexiune la Internet – pentru a-și îmbina pasiunea pentru cuvinte și jocuri. Se ocupă în principal de știri și jurnalism. Când nu joacă sau scrie, îi place să citească, să se uite la seriale TV (deseori filme) și la meciuri din Premier League, să asculte muzică grea și să-și plimbe câinele. Iubește munca lui Stephen King aproape necritic. Nu-și abandonează planurile de a-i călca pe urme. Cu toate acestea, el ține primele sale „realizări literare” închise într-un sertar.

Mai mult

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Baldur's Gate 3 Patch-ul 5 este acum disponibil; Atât de mare încât Larian recomandă re-descărcarea jocului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google