Prima pagină » Burger King deschide primul restaurant din regiunea Moldovei, în Bacău – Deșteptarea Bacău – Liderul presei băcăuane!

Burger King deschide primul restaurant din regiunea Moldovei, în Bacău – Deșteptarea Bacău – Liderul presei băcăuane!

de Roboțelul @ iDOR.info
burger-king-deschide-primul-restaurant-din-regiunea-moldovei,-in-bacau-–-desteptarea-bacau-–-liderul-presei-bacauane!

Pe 24 noiembrie, Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, deschide un nou restaurant în Bacău. Cei 35 de grill kings sunt pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

Anul acesta Burger King a deschis restaurante în aproape toate regiunile din țară, iar acum continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în Bacău.

Începând cu 24 noiembrie, de luni până duminică, Burger King își invită toții fanii din Bacău să încerce un Whopper autentic și să aibă parte de o experiență memorabilă în noul restaurant.

Cu ocazia deschiderii, primii 100 de clienți ai restaurantului Burger King din Arena Mall primesc GRATUIT un burger Whopper.

De asemenea, pe parcursul zilei de 24 noiembrie, oricine trece pragul noului restaurant se poate bucura de oferta specială pentru cel mai popular produs de la Burger King – 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Burger King deschide primul restaurant din regiunea Moldovei, în Bacău – Deșteptarea Bacău – Liderul presei băcăuane!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă