Prima pagină » Ce mesaj a postat Dorian Popa pe rețelele de socializare, după ce a rămas fără permis de conducere: Mă uit și plâng | PRO TV

Ce mesaj a postat Dorian Popa pe rețelele de socializare, după ce a rămas fără permis de conducere: Mă uit și plâng | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-mesaj-a-postat-dorian-popa-pe-retelele-de-socializare,-dupa-ce-a-ramas-fara-permis-de-conducere:-ma-uit-si-plang-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: drogat Dorian Popa,

Dorian Popa a publicat, cu scurt timp în urmă, un mesaj care le-a atras atenția fanilor. Influencerul trece prin clipe dificile, după ce a rămas fără permis de conducere.

​Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din România. Acesta și-a început cariera în urmă cu mai bine de 14 ani, atunci când juca în serialul fenomen „Pariu cu viața”. De atunci, cariera sa a fost în ascensiune, reușind să fie urmărit de peste 2.24 milioane de persoane, pe YouTube și Instagram. 

Cu toate că viața lui pare desprinsă din filme și mulți ar visa să trăiască precum el, Dorian Popa are și parte de momente dificile. Anul acesta, influencerul a trecut prin multe clipe grele: a fost implicat într-un scandal uriaș, referitor la promovarea jocurilor de noroc, a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise și a fost părăsit de femeia cu care a format un cuplu timp de 11 ani, Claudia Iosif (Babs).

Ce a postat Dorian Popa pe rețelele de socializare: „Mă uit și plâng”

Dorian Popa deja simte consecințele faptelor sale. În primul rând, artistului i s-a suspendat permisul auto după ce a fost depistat pozitiv la cannabis, iar acest lucru nu îi poate provoca decât motive de tristețe. După cum este bine cunoscut de cei care îl urmăresc, influencerul adoră să se afle la volanul mașinilor sale scumpe.

Pe rețelele de socializare, el a postat o fotografie cu bolidul său, marca Lamborghini, alături de un mesaj:

„Prostia costă. Mă uit și plâng…Mă uit”, a scris Dorian în dreptul imaginii cu mașina lui de lux.

Dorian Popa a fost depistat pozitiv la cannabis în Domnești

Dorian Popa se afla în Domnești, județul Ilfov, îmbrăcat doar în chiloți și halat de baie, când a fost depistat pozitiv la cannabis. Potrivit declarațiilor sale, artistul se ducea la magazin atunci când a fost oprit de echipajul de poliție. 

În urma testării cu aparatul DrugTest, Dorian Popa a ieșit pozitiv la cannabis, lucru confirmat și de rezultatele probelor biologice, recoltate în aceeași seară. 

Sursă foto: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce mesaj a postat Dorian Popa pe rețelele de socializare, după ce a rămas fără permis de conducere: Mă uit și plâng | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type