Prima pagină » Cererea ciudată legată de numele Prințesei pe care Charles și Camilla i-au înaintat-o lui Kate Middleton

Cererea ciudată legată de numele Prințesei pe care Charles și Camilla i-au înaintat-o lui Kate Middleton

de Roboțelul @ iDOR.info
cererea-ciudata-legata-de-numele-printesei-pe-care-charles-si-camilla-i-au-inaintat-o-lui-kate-middleton

Este o dezvăluire specială a Ducelui de Sussex. Prințesa Kate a fost rugată să-și schimbe numele, dintr-un motiv foarte special, a susținut Prințul Harry.

Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (6) jpg

Există multe confuzii legate de numele frumoasei soții a Prințului William. A fost prezentată de la început drept Kate Middleton. Acum, familia regală britanică se adresează Prințesei de Wales cu apelativul Prințesa Catherine. Care este numele real al superbei viitoare regine a Regatului Unit?

Acest mister a fost explicat chiar de cumnatul său, Prințul Harry, în cartea sa autobiografică ”Rezervă”.

Acesta susține că, de fapt, însuși tatăl său, actualul Rege Charles și soția sa, actuala Regină Camilla i-au cerut Prințesei Catherine, pe atunci Ducesă de Cambridge să-și scrie numele cu K, în loc de C, pe motiv că ar fi existat deja prea multe monograme regale cu litera C, inclusiv ale lor: Charles și Camilla.

În felul acesta, socrul a intervenit în numele nurorii sale, care și-a schimbat numele pentru public din Catherine și Katherine și, mai simplu, în Kate.

În autobiografia sa, Ducele de Sussex explică clar că părintele său și-a dorit evitarea oricăror confuzii ulterioare.

Harry a notat: „Existau deja două cifruri regale cu un C și o coroană deasupra: Charles și Camilla. Era derutant să mai existe încă unul.” Așadar, Catherine a devenit Katherine, se arată în tabloidul Express.

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg

Ducele de Sussex a mărturisit că a fost șocat de propunerea de atunci. El a povestit că s-a uitat înspre fratele său, care, la rândul său, era ”împietrit” de sugestie.

Prințul Harry a lăudat-o pe Kate în cartea sa. A vorbit despre felul său plăcut de a fi, dar și despre calitățile fizice: naturalețe și un păr frumos, care cădea pe umeri, în bucle.

Se știe că cei doi cumnați, înainte de marele cutremur familial, se înțelegeau bine. Prințul Harry în tinerețe a fost de multe ori surprins în compania Prințesei de Wales, râzând și distrându-se copios. Firea lui Kate Middleton este una plăcută, care tinde să caute buna dispoziție oriunde în jurul său.

Din păcate, nu a beneficiat de aceleași aprecieri și din partea soției lui Harry, Meghan Markle.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cererea ciudată legată de numele Prințesei pe care Charles și Camilla i-au înaintat-o lui Kate Middleton

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă