Prima pagină » Cleopatra Stratan și Edward Sanda n-au mai avut răbdare până acasă – Evenimentul Zilei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda n-au mai avut răbdare până acasă – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
cleopatra-stratan-si-edward-sanda-n-au-mai-avut-rabdare-pana-acasa-–-evenimentul-zilei

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au rămas împreună și după aventura de la America Express. Zvonurile din ultima perioadă, din showbiz-ul autohton, dădeau ca sigură despărțirea celor doi. Însă Cleopatra Stratan și Edward au ținut să infirme bârfele. Și au făcut-o în public, în văzul tuturor, ca să nu existe dubii.

Cei doi s-au afișat împreună, la cumpărături, într-un mall bucureștean și, mai mult, și-au demonstrat iubirea în văzul tuturor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sărut la mall

Cei doi iubiți au arătat că aventura de la Africa Express nu le-a fracturat relația. Cleopatra și Edward au rămas împreună, în ciuda bârfitorilor care se jurau că relația lor se îndreaptă spre final. Și au arătat acest lucru, tuturor, într-un centru comercial din București.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost surprinși în momente tandre chiar pe scara rulantă, în timp ce se deplasau spre magazine. Ei s-au sărutat pasional, sub privirile invidioase ori, dimpotrivă, dezaprobatoare ale celor aflați în mall.

Iar cei care au fost pe fază au făcut și câteva fotografii, chiar dacă neclare, ca urmare a atmosferei din centrul comercial. Chiar dacă nu se vede foarte bine, autorii jură că este vorba despre Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Sarut între Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Sărut între Cleopatra și Edward Sanda la mall Sursa foto: Cancan.ro

Cei doi îndrăgostiți au mers la cumpărături

Cleopatra Stratan și soțul ei au mers la un mall bucureștean pentru a-și rezolva oareșce treburi urgente. S-au învârtit prin magazine, au făcut cumpărături, dar s-au gândit și la economii.

Astfel, Edward Sanda a oprit la un automat bancar unde a depus o sumă de bani, însoțit de Cleopatra Stratan. Apoi după ce au rezolvat problema banilor, presantă, au luat-o la pas prin magazine. Ca să nu piardă timpul sau pentru că așa le este obiceiul, au mers separat. Ea a intrat la Obsetum, iar el a preferat Hugo Boss. A fost doar o „inspecție” căci, și unul și altul, au ieșit fără să cumpere ceva.

Apoi s-au îndreptat spre scara rulantă, iar acolo nu s-au mai putut abține. S-au sărutat în văzul tuturor.

Momentul sărutului a fost cel mai important, ar putea spune unii, din vizita pe care cei doi soți au făcut-o la mall. Căci ulterior nu s-a mai întâmplat nimic interesant. Cleopatra și soțul ei au continuat să se plimbe prin mall, după care au plecat spre casă, după cum relatează cancan.ro.

Ce a urmat, în cuibușorul conjugal, între Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nu putem ști, dar cu un pic de imaginație ne putem închipui.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cleopatra Stratan și Edward Sanda n-au mai avut răbdare până acasă – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă