Prima pagină » Cum se înțelege Dani Oțil cu soacra! Gabriela Prisăcariu a dat tot din casă: A zis că renunță la mine

Cum se înțelege Dani Oțil cu soacra! Gabriela Prisăcariu a dat tot din casă: A zis că renunță la mine

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-se-intelege-dani-otil-cu-soacra!-gabriela-prisacariu-a-dat-tot-din-casa:-a-zis-ca-renunta-la-mine

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Au o familie minunată și prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” pare că a tras lozul câștigător. Nu a fost binecuvântat doar cu o soție minunată, ci și cu o soacră care îl iubește. 

Cum se înțelege Dani Oțil cu soacra / foto: Colaj Click!

Despre relația lui Dani Oțil cu soacra a vorbit chiar Gabriela Prisăcariu, care a mărturisit că între cei doi există o conexiune specială. Femeia îi pune pe primul loc pe Thiago și tatăl lui, astfel că vedeta este extrem de fericită pentru faptul că cele mai importante persoane din viața ei se înțeleg fără probleme. 

Soția lui Dani Oțil și-a sărbătorit ziua de naștere la Milano

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu și-a celebrat ziua de naștere. Nu a făcut-o oriunde, căci și-a luat familia și a mers până la Milano. Vedeta și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu orice activitate, dezvăluind totodată mici picanterii din viața lor. 

„Am avut un weekend minunat la Milano, ne-am odihnit, ne-am relaxat. Am organizat singură această ieșire, să fiu sigură că Dani este liber”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Antena Stars.

Gabriela Prisăcariu: „Mă bucur că se înțeleg”

În acest context, soția lui Dani Oțil a dezvăluit că soțul și mama ei se înțeleg destul de bine și o bucură acest fapt. 

„Dani a zis că renunță la mine, dar la soacră niciodată. Mama îi face toate poftele. Tiago și Dani sunt pe primul loc. Mă bucur că se înțeleg”, a mai spus Gabriela Prisăcariu pentru sursa citata mai sus.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre un al doilea copil 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un copil / foto: Arhiva Click!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un copil / foto: Arhiva Click!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu mai bine de un an, când pe lume a venit fiul lor, Tiago. Au îmbrățișat cu mult curaj rolul de părinte, căci pentru un eventual copil oricine ar spune că sunt pregătiți. 

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva luni, soția prezentatorului de la Antena 1 mărturisea că o încântă ideea de a mai avea încă un copil. 

Deci nu știu în cât suntem astăzi… 7 iunie, dar vreau să trec această zi în calendar, pentru că este pentru prima dată când Tiago a dormit toată noaptea. Ce e drept a adormit mai târziu, pe la 22 și un pic, dar el de obicei se trezește cam de două ori să mănânce și de multe alte ori ca să mă verifice.

A dormit toată noaptea și a dormit până pe la 9. Nu știam cât să mai dorm, ce să fac cu tot timpul ăsta. Bine, ca să vă dați seama cât sunt de stresată, la 1 și jumătate el s-a foit puțin și eu eram deja cu lăpticul în camera lui și el dormea, nu mi-a venit să cred. Este foarte tare să doarmă copilul toată noaptea. Gata, mai fac unul!”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o atunci pe InstaStory.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum se înțelege Dani Oțil cu soacra! Gabriela Prisăcariu a dat tot din casă: A zis că renunță la mine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă