Prima pagină » Dan Bittman nu vrea să renunțe la burlăcie. O singură dată a fost la un pas de a îmbrăca costumul de mire

Dan Bittman nu vrea să renunțe la burlăcie. O singură dată a fost la un pas de a îmbrăca costumul de mire

de Roboțelul @ iDOR.info
dan-bittman-nu-vrea-sa-renunte-la-burlacie.-o-singura-data-a-fost-la-un-pas-de-a-imbraca-costumul-de-mire

Motivul pentru care Dan Bittman nu dorește să renunțe la burlăcie

Cu toate că a avut o relație de peste 25 de ani cu Liliana Ștefan, alături de care are și trei copii, Dan Bittman afirmă că nu a avut dorința de a se căsători. Cu toate acestea, recunoaște că în trecut a existat un moment în viața sa când era aproape să facă acest pas important.

Cântărețul a dezvăluit că în timpul lansării melodiei „Ți-am dat un inel”, contempla ideea de a se căsători și că piesa în sine reflectă dorința sa de a face acest pas important. Timpul a trecut, iar de atunci, Dan Bittman mărturisește că nu s-a mai gândit vreodată la ideea de a ajunge să imbrace costumul de mire într-o zi.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel” (…) 100% se schimbă (n.r. lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos”, a declarat Dan Bittman, conform Spynews.ro.

Dan Negru nu exclude posibilitatea unei căsătorii, dar nici nu se grăbește să ajungă în fața altarului

Cu o doză considerabilă de umor, Dan Bittman a afirmat că nu exclude posibilitatea de a se căsători în viitor. Cu toate acestea, artistul este sceptic în privința unui mariaj, menționând că, în linii generale, o relație suferă transformări semnificative după căsătorie. De aceea, el își exprimă incertitudinea în privința adaptării sale la statutul de om căsătorit.

dan bittmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu yacht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a declarat Dan Bittman.

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a fost surprins, în repetate rânduri în compania prezentatoarei Denise Rifai, de la Kanal D. Deși între ei domnește înțelegerea, nu poate fi vorba despre o relație de factură amoroasă. Întrebată despre relația pe care o are cu Dan Bittman, Denise Rifai a oferit un răspuns rezervat și a preferat doar să menționeze că, într-adevăr acesta face parte din viața sa, fără să ofere detalii.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dan Bittman nu vrea să renunțe la burlăcie. O singură dată a fost la un pas de a îmbrăca costumul de mire

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă