Prima pagină » Dezvăluire: Charles chiar a iubit-o pe Diana și relația lor era una armonioasă, înainte de moartea ei

Dezvăluire: Charles chiar a iubit-o pe Diana și relația lor era una armonioasă, înainte de moartea ei

de Roboțelul @ iDOR.info
dezvaluire:-charles-chiar-a-iubit-o-pe-diana-si-relatia-lor-era-una-armonioasa,-inainte-de-moartea-ei

Despre Diana și Charles au apărut foarte multe scenarii, de-a lungul timpului, toate preluate cu aviditate de presă. Nu vom ști niciodată adevărul adevărat despre această relație imposibilă, însă sunt și voci care susțin că cei doi n-au fost chiar cei mai mari inamici.

Unele dintre acestea susțin că, înainte de moartea Dianei, ea și fostul ei soț, Charles, trecuseră peste resentimente și deveniseră aproape prieteni.

Fostul majordom al monarhului susține că Charles a avut inima zdrobită după moartea Prințesei Diana și că acesta „a iubit-o” pe mama copiilor lui, iar relația lor era, în acea perioadă, una armonioasă.

Fostul majordom regal Grant Harrold a spus că Charles și regretata prințesă „au lucrat bine împreună ca o echipă și au fost cei mai buni prieteni timp de o vreme”.

„Cred cu sinceritate că, înainte de moartea Dianei, relația dintre Charles și prințesă devenise una bună și ei lucrau bine împreună ca o echipă. Și-au înțeles limitele și au vrut să fie prieteni. Și-au propus să fie acolo unul pentru celălalt și să se sprijine unul pe altul. Despărțirea lor a fost, desigur, grea pentru amândoi. Amândoi au fost răniți. Dar amândoi au spus lucruri pe care trebuiau să le spună și, de îndată ce uitarea s-a așezat peste toate, au mers înainte ca adulții.”

Diana, Charles, William și Harry în 1995, când prinții erau deja despărțiți oficial

Imaginea 1/5: Diana, Charles, William și Harry în 1995, când prinții erau deja despărțiți oficial

Harrold a declarat că actualul monarh a suferit din cauza morții Dianei și a adăugat că și serialul The Crown a vrut să prezinte că cei doi „nu și-au dorit niciunul răul celuilalt”.

„Cred că Charles a iubit-o. A avut copii cu ea și au împărțit atât de multe momente prețioase împreună. Sunt sigur că a fost trist din cauza morții Dianei și că a fost măcinat de o mulțime de sentimente”.

Într-adevăr, prima parte a celui de-al șaselea și ultimul sezon al serialului The Crown, difuzat pe Netflix, prezintă ultimele săptămâni din viața Prințesei Diana, iar relația acesteia cu Charles pare a fi una amiabilă, lucru care se pare c-a fost real.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dezvăluire: Charles chiar a iubit-o pe Diana și relația lor era una armonioasă, înainte de moartea ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă