Prima pagină » Doi actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu s-au văzut timp de 32 de ani

Doi actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu s-au văzut timp de 32 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
doi-actori-romani-au-scris-istorie-impreuna,-dar-s-au-urat-in-viata-reala.-de-ce-nu-s-au-vazut-timp-de-32-de-ani

Teodora Mareș și Adrian Păduraru au jucat rolurile principale într-o poveste de dragoste memorabilă în filmul „Declarație de dragoste”, iar întreaga lume credea că cei doi formau un cuplu minunat și în afara scenei. Cu toate acestea, realitatea a fost alta! În viața reală, cei doi actori nu se înțelegeau deloc, iar Teodora Mareș și Adrian Păduraru au făcut publice adevăratele lor sentimente de atunci.

Doi actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală

Actorii români care au făcut un film legendar de dragoste, dar s-au urât în viața reală

„Nu ne suportam la vremea aceea. Era o oarecare țâfnă între noi. În pauzele de la filmări nu ne vorbeam, ne ignoram. Dacă lumea a crezut într-o poveste de dragoste dincolo de scenariul din film, atunci poate că a fost doar meritul jocului nostru de pe micile ecrane. Când repetam fiecăruia dintre noi i se părea că celălalt nu face exact ceea ce trebuie…

Pur și simplu nu ne suportam. Nu știu cum publicul ne-a văzut împreună și a crezut că suntem bine, dar adevărul a fost cu totul altul. Astăzi suntem doi colegi care împart amintirea unui mare succes. Acum suntem foarte în regulă, dar atunci nu eram…”povestea, în 2017, Adrian Păduraru, la lansarea peliculei „Coborâm la prima”, conform libertateapentrufemei.ro.

„Teodora a fost de acord să comunic acest lucru public – noi ne-am antipatizat la filmarea „Declarației de dragoste. Am glumit mereu spunând „Uite, asta e dovada talentului – că toata lumea a crezut că suntem împreună și în afara filmului!. Dar, între timp, ne-am maturizat fiecare dintre noi, am luat distanță de aceste lucruri.

Știu eu ce era atunci? Concurență, orgoliu, habar n-aveam ce Dumnezeu aveam de împărțit, era clar că viața n-o să ne pună să concurăm pe același rol, dar așa era atunci. Eram niște puști. Teodora e mai mică decât mine, dar băieții sunt, în general, mai necopți decât fetele, așa că eu eram ăla mai „mic”.””, a mai adăugat îndrăgitul actor.

Mai mult, timp de 32 de ani cei doi nu și-au vorbit absolut deloc! Cu câțiva ani în urmă însă, aceștia au revenit la sentimente mai bune, iar acum o relație colegială foarte bună.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doi actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu s-au văzut timp de 32 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă