Prima pagină » După roșu vibrant, Kate Middleton alege maroul tern. Prințesa a surprins într-o ținută în tonuri închise

După roșu vibrant, Kate Middleton alege maroul tern. Prințesa a surprins într-o ținută în tonuri închise

de Roboțelul @ iDOR.info
dupa-rosu-vibrant,-kate-middleton-alege-maroul-tern.-printesa-a-surprins-intr-o-tinuta-in-tonuri-inchise

Kate Middleton a renunțat, ieri, la costumele ei office tradiționale, și a ales o ținută oarecum surprinzătoare pentru o vizită la un centru pentru copii.

Prințesa în vârstă de 41 de ani a lansat, astfel, o inițiativă a Centrului Fundației Regale pentru copilărie timpurie de a oferi sprijin familiilor cu copii mici în perioada premergătoare Crăciunului.

Sosind la centrul respectiv într-o haină într-un maro cald, deschis, prințesa și-a dat-o jos în interior și a abordat o ținută cu o maletă cu guler polo și o fustă maro închis, cu cizme cu toc, până la genunchi. Este un look mult mai tern ales de soția Prințului William după cel abordat la vizita de stat a președintelui Coreei de Sud și a soției acestuia, de zilele trecute. Atunci, Kate a atras toate privirile în ținuta ei de un roșu vibrant, alcătuită dintr-o capă purtată peste o rochie mini.

Kate se îmbracă adesea cu scop, în conformitate cu evenimentul, iar aspectul ei de actual nu poate fi mai diferit de rochiile în nuanțe primare pe care le prefera în trecut.

Kate Middleton în maro, la un centru pentru donații foto GettyImages

Imaginea 1/6: Kate Middleton în maro, la un centru pentru donații foto GettyImages

Acest lucru i-a determinat pe mulți să se întrebe dacă nu cumva există o nouă stilistă principală în echipa Prințesei, care a încurajat-o să-și tonifice vestimentația.

Surse apropiate viitoarei regine insistă că nu este cazul, spunând că prințesa și-a găsit, în sfârșit, propriul stil care i se potrivește cel mai bine.

La evenimentul de ieri, prințesa și-a coafat părul în stilul ei preferat, cu bucle lejere atent realizate, și cu un machiaj de zi în aceleași tonuri precum ale hainelor. 

Kate Middleton în maro GettyImages 1800513315 jpg

Centrul pentru copilăria timpurie încurajează membrii publicului să doneze bani, produse și articole utile sau să-și ofere timpul voluntar, pentru a susține fundațiile locale pentru copii pe tot parcursul lunii decembrie.

Prințesa se așteaptă să se alăture voluntarilor pentru ultimele pregătiri înainte de venirea Crăciunului la astfel de centre, care oferă un spațiu în care familiile fără posibilități materiale pot alege cadouri pentru copiii lor.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: După roșu vibrant, Kate Middleton alege maroul tern. Prințesa a surprins într-o ținută în tonuri închise

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google