FAN Courier a transmis un anunt oficial foarte important cu privire la livrarea comenzilor pentru Black Friday 2023, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus faptul ca se lucreaza din greu pentru ca toti romanii care au comandat produse in aceasta perioada, sa le si primeasca.

FAN Courier nu este singura companie din Romania care livreaza un numar foarte mare de colete in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre un volum foarte mare de comenzi, asa ca trebuie sa avem rabdare pana cand totul este livrat oamenilor.

Suntem în drum spre tine, oriunde te-ai afla. Știm că e o perioadă în care răbdarea e pusă la încercare. Ai rezistat eroic până la Black Friday, iar acum aștepți să te bucuri în sfârșit de toate achizițiile. Stai liniștit, suntem mai aproape decât crezi!

Nu uita că poți redirecționa coletul la FANbox-ul tău preferat direct din link-ul primit prin SMS în ziua livrării sau că poți transmite curierului că vrei redirecționare la locker, pentru o experiență de livrare personalizată.