Prima pagină » Goldie Hawn, sărbătorită inedit la aniversarea celor 78 de ani de viață: costume de baie sexy și soare

Goldie Hawn, sărbătorită inedit la aniversarea celor 78 de ani de viață: costume de baie sexy și soare

de Roboțelul @ iDOR.info
goldie-hawn,-sarbatorita-inedit-la-aniversarea-celor-78-de-ani-de-viata:-costume-de-baie-sexy-si-soare

Vedeta de la Hollywood este adorată de copiii săi, Oliver Hudson, Kate Hudson și Wyatt Russell. Actrița care a jucat-o magistral pe doamna Crăciun arată fabulos la cei 78 de ani ai săi, împliniți pe 21 noiembrie.

Aceste imagini sunt din luna octombrie. Putem ușor remarca în ce formă fizică de invidiat este legendara Goldie Hawn, o adevărată actriță de aur.

Frumusețea sa este legendară și emblematică. 

Goldie Hawn, Foto Profimedia (2) jpg

Familia care o adoră și-a dorit mult ca ieri să aibă parte de o aniversare răsunătoare.

Goldie Hawn, Foto Profimedia (1) jpg

Fiica actriței, superba Kate Hudson a distribuit pe Instagram chiar în dimineața zilei de naștere a mamei sale un filmuleț emoționant, în care o vedem pe legendara divă blondă a Hollywood-ului în ipostaze nemaivăzute până acum. Cadre de vacanță alături de familie. Cele mai multe ipostaze sunt din escapadele exotice de familie, în care Goldie Hawn s-a afișat foarte provocator, în costume de baie îndrăznețe. Actrița este o femeie splendidă, o mamă adorată și o bunică amuzantă. În compania nepoților, Goldie Hawn râde cu gura până la urechi. Iată aici omagiul video aniversar, distribuit de fiica sa, Kate Hudson.

Starul din ”Cum să pierzi un tip în 10 zile” a și notat în dreptul colajului video: ”Iată o femeie ușor de sărbătorit! La mulți ani pentru cea mai distractivă, frumoasă și inspirată mamă ✨ Te iubim mult, Gogo 🎉🎂 Alătură-te și tu folosind un singur cuvânt pentru a o descrie pe Goo sau spune ce înseamnă Gogo pentru tine. Și strigă la mulți ani! 🎁 Cuvântul meu pentru tine astăzi @goldiehawn este 💫 MAGNIFICĂ💫”, a conchis frumoasa Kate Hudson, actrița care-și divinizează mama.

Goldie Hawn a fost căsătorită cu Bill Hudson, iar din acest mariaj au rezultat doi copii: Oliver Hudson, 47 de ani și Kate Hudson, 44 de ani. Apoi, actrița a început o relație cu Kurt Russell, care durează de zeci de ani. Alături de celebrul actor mai are un fiu, pe Wyatt Russell, în vârstă de 37 de ani.

Familia lor extinsă este foarte unită.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Goldie Hawn, sărbătorită inedit la aniversarea celor 78 de ani de viață: costume de baie sexy și soare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google