Prima pagină » Google Maps are de acum o nouă paletă de culori care ar trebui să îmbunătățească experiența de utilizare

Google Maps are de acum o nouă paletă de culori care ar trebui să îmbunătățească experiența de utilizare

de Roboțelul @ iDOR.info
google-maps-are-de-acum-o-noua-paleta-de-culori-care-ar-trebui-sa-imbunatateasca-experienta-de-utilizare

Google Maps primește actualizări constante fiind de obicei vorba despre noi funcționalități, dar nu și de această dată când vorbim despre o schimbare la nivel vizual menită să schimbe experiența de utilizare. Avem o nouă paletă de culori ce implică albastru, verde și gri, după cum se vede în captura de mai jos. Sunt culori mai plăcute privirii și dispare galbenul din ecuație.

Google Maps

(stânga design nou / dreapta – design vechi)

Descoperim că pentru moment noutatea ajunge în Franța, Germania și Marea Britanie, plus SUA. Potrivit Gogole, aceste culori sunt menite să „reflecte lumea reală mai precis„. Deși la prima vedere pare că schimbarea este mai plăcută privirii, cei care au primit update-ul susțin că noile culori sunt prea luminoase și spun că vechea paletă era mai precisă.

Unii spun că la deschiderea aplicației ce are culorile noi, mulți vor fi „orbiți” de schimbare. O soluție ar fi ca Google Maps să ofere ambele variante, dar ne vom convinge abia ce update-ul ajunge și la noi. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Maps are de acum o nouă paletă de culori care ar trebui să îmbunătățească experiența de utilizare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type