Prima pagină » Harman cumpără Roon şi Samsung câştiga o platformă pentru audiofili

Harman cumpără Roon şi Samsung câştiga o platformă pentru audiofili

de Roboțelul @ iDOR.info
harman-cumpara-roon-si-samsung-castiga-o-platforma-pentru-audiofili

Samsung deţine de câţiva ani gigantul audio american Harman, iar Harman a ieşit la cumpărături, achiziţionând firma Roon. E vorba despre o platformă pentru audiofili, care integrează şi un player muzical. 

Avantajul Roon faţă de alte soluţii de genul este că are o uşurinţă de utilizare crescută în camere multiple, cu dispozitive multiple de redare. Şi asta indiferent de brand. Harman deţine branduri audio precum AKG, dbx, JBL şi Soundcraft şi operează la nivel global. Face parte din Samsung din 2017 încoace şi tehnologia sa a ajuns pe căşti şi telefoane Samsung.

Dave Rodgers, preşedinte al diviziei Lifestyle de la Harman a comentat pe seama înţelegerii, afirmând că „face parte din identitatea firmei de a crea experienţe audio excepționale” pentru partenerii şi consumatorii din toată lumea. Roon pornea la drum în 2015, derivată din firma de hardware audio Meridian.

Roon va opera în continuare independența şi va creşte ecosistemul sau deschis, care implică printre altele conlucrarea cu 160 de branduri audio, chiar şi rivali Harman. Abontii Roon descarca un soft cu rol de „server” şi un dispozitiv numit Nucleus, care oferă o experienţă muzicală superioară.

E un fel de rival Tidal, dar mai mult de atât. Se laudă cu un sunet care asigură o experiența similară cu a concertelor live




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Harman cumpără Roon şi Samsung câştiga o platformă pentru audiofili

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google