Prima pagină » Imagine tulburătoare cu artista de suflet a Botoșanilor și Sucevei FOTO cum a fost surprinsă pe stradă

Imagine tulburătoare cu artista de suflet a Botoșanilor și Sucevei FOTO cum a fost surprinsă pe stradă

de Roboțelul @ iDOR.info
imagine-tulburatoare-cu-artista-de-suflet-a-botosanilor-si-sucevei-foto-cum-a-fost-surprinsa-pe-strada

Imagine tulburătoare cu artista de suflet a Botoșanilor și Sucevei – FOTO cum a fost surprinsă pe stradă

Vedeta a ajuns de nerecunoscut, merge pe stradă cu un cadru metalic și nu se poate descurca singură.

Laura Lavric este una dintre cele mai iubite artiste din România. Interpreta de muzică populară a ajuns la 77 de ani și se pare că vârsta deja își spune cuvântul.

Laura Lavric este o artistă de mare excepție, care se bucură de un succes de proporții. Se laudă cu o carieră de peste cinci decenii, în care a bifat o mulțime de reușite și a cucerit inimile multor oameni care îi fredonează și acum piesele.

Marea iubitoare de folclor a ajuns la vârsta de 77 de ani și, chiar dacă nu a renunțat la muzică, se pare că problemele de sănătate există. Trecerea anilor și-a pus serios amprenta asupra ei, motiv pentru care artista a ajuns să se deplaseze tot mai greu.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Laura Lavric a ajuns să arate îngrijorător. Artista a fost surprinsă în centrul Iașului deplasându-se cu ajutorul unui cadrul metalic.

Cântăreața era însoțită de fiul ei, Victor, care a ajutat-o să se urce în bolidul de lux.

Laura Lavric a ajuns să se deplaseze cu greu, fiind nevoită să apeleze la un cadru metalic. Din ultimele imagini, în care aceasta a fost surprinsă, se poate observa că are anumite dificultăți în a merge, fără ajutor.

Solista de muzică populară a fost așteptată de către fiul ei Victor, care a ajutat-o să se urce în mașină. În anii trecuți, Laura Lavric a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta. Interpreta de muzică populară declara că face tot posibilul să își țină colesterolul în frâu.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Laura Lavric a ajuns să arate îngrijorător. Artista a fost surprinsă în centrul Iașului deplasându-se cu ajutorul unui cadrul metalic.

Cântăreața era însoțită de fiul ei, Victor, care a ajutat-o să se urce în bolidul de lux.

Laura Lavric a ajuns să se deplaseze cu greu, fiind nevoită să apeleze la un cadru metalic. Din ultimele imagini, în care aceasta a fost surprinsă, se poate observa că are anumite dificultăți în a merge, fară ajutor.

Solista de muzică populară a fost așteptată de către fiul ei Victor, care a ajutat-o să se urce în mașină. În anii trecuți, Laura Lavric a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta. Interpreta de muzică populară declara că face tot posibilul să își țină colesterolul în frâu, potrivit bzi.ro

“Am o țâră de colesterol și țin regim. Este moștenire de la tatăl meu. Sunt atentă cu mâncarea, nu am fost atentă cât am fost mai tânără, însă acum îmi impune vârsta. Nu trebuie neglijat lucrul acesta pentru că îți scurtezi viața dacă tratezi cu indiferență”,

spunea aceasta la acea vreme.

De-a lungul timpului Laura Lavric s-a confruntat cu mai multe probleme pe care a știut să le gestioneze și să treacă cu brio peste. Artista a trecut printr-un divorț, în urma unui mariaj pe care nu și l-a dorit cu adevărat.

Urmărește-ne și pe Google News

Biroul Teritorial Vrancea al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a dispus, ieri, reținerea a patru inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri de risc şi deţinerea de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a efectuat astăzi o vizită de lucru la sediul Centrului Local Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV).

Caravana ”Patrioți în Europa”, prin care Alianța pentru Unirea Românilor își prezintă candidații la Parlamentul European cu aproximativ jumătate de an înaintea scrutinului, a ajuns astăzi și la Botoșani.

Motivul este cauzat de blocajul instituției care face aceste plăți.

Un botoșănean oprit de polițiști s-a ales cu dosar penal.

Spitalul Județean Mavromati se află în curs de achiziționare a acestui dispozitiv de identificare a substanțelor interzise în organism.

Reprezentanții companiei de apă au făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

 Reprezentanții Spitalului Județean „Mavromati” au marcat astăzi, 14 noiembrie 2023, Ziua Mondială a Diabetului.

Numărul botoșănenilor diagnosticați cu această boală este în creștere la Botoșani în ultimii ani.Este considerată a fi o boală silențioasă care provoacă daune interioare în corpul uman și nu este tratabilă.

 Noul subprefect ar locui într-o vilă pe care nu a declarat-o public.

Consiliul Județean Botoșani a lansat licitația pentru achiziționarea a 26 de microbuze electrice pentru școlile din mediul rural din județul Botoșani. Este un proiect pentru care Consiliul Județean Botoșani a obținut o finanțare de 7,2 milioane de euro din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Șeful Politehnicii Iași a reacționat în legătură cu posibilitatea ca Luis Phelipe să ajungă la FCSB în această iarnă.

Continuă protestele la Casa Județeană de Pensii (CJP).

Marcel Ciolacu a făcut un nou anunț despre majorarea pensiilor.

Un bărbat din județul Botoșani trece prin clipe grele și are nevoie de sânge.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat lupta pentru evitarea retrogradării din acest sezon de SuperLigă. 

Angajații continuă acțiunile de protest începute pe 2 noiembrie 2023.

 Anumite persoane vor primi noi vouchere de la stat, începând cu 1 ianuarie 2024, anunță autoritățile.

O unitate de învățământ din județul Botoșani face angajări.

FC Botoșani a terminat la egalitate meciul cu FC Voluntari.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Imagine tulburătoare cu artista de suflet a Botoșanilor și Sucevei FOTO cum a fost surprinsă pe stradă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă