Prima pagină » Jeff Bezos arată total schimbat. Programul şi dieta care-l întineresc – Evenimentul Zilei

Jeff Bezos arată total schimbat. Programul şi dieta care-l întineresc – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
jeff-bezos-arata-total-schimbat.-programul-si-dieta-care-l-intineresc-–-evenimentul-zilei

Jeff Bezos arată total schimbat, iar lumea se întreabă care-i secretul întineririi sale. În vârstă de 58 de ani, Jeff Bezos este în topul celor mai bogați oameni din lume. Averea se ridică la 142 de miliarde de dolari. În ultimii câțiva ani, fondatorul și fostul CEO al Amazon a evoluat, transformându-se într-un star de cinema.

Jeff Bezos arată tot mai tânăr

Jeff Bezos se află în bună formă a vieții sale, transformarea sa a încântat internetul. Noul său interes pentru a rămâne cât mai mult tânăr nu este surprinzător. Cei din clubul miliardarilor sunt obsedați de longevitate și anti-îmbătrânire.

La urma urmei, modalitatea ideală de a te bucura de conturile bancare enorme este să trăiești mai mult. Recent, Jeff Bezos a investit în mai multe clinici de „întinerire”, menite să prevină moartea.

Planul său a fost de a înrola antrenori personali celebri, nutriționiști și bucătari, pentru a-l ajuta să aibă un corp de invidiat. Tot ceea ce se știe despre modul în care Jeff Bezos este că face exerciții, mănâncă, doarme, abordează sănătatea mintală, longevitatea și anti-îmbătrânire.

Miliardarul urmează o dietă strictă și face exerciții fizice regulate

Lumea a observat remarcabila transformare a miliardarului. Fondatorul Amazon a trecut parcă de la acea tipologie de nerd pasionat de tehnologie la un adevărat om de fitness. Bezos s-a și logodit cu Lauren Sanchez, dar aspectul fizic a devenit subiectul principal pe internet.

A vrut schimbări în viața lui după ce a divorțat de MacKenzie Scott. Ţine o dietă sănătoasă, exerciții fizice regulate și un accent pe starea de bine. Pentru aceste rezultate l-a avut ca antrenor personal pe Wes Okerson.

Image

Jeff Bezos în 2017 şi în prezent. Sursa foto: X

Este antrenorul care i-a modelat fizic pe Tom Cruise și Gerard Butler. Jeff a adoptat antrenamentul cu greutăți și cel de rezistență cu impact redus, alături de o dietă nutritivă bogată în proteine și grăsimi sănătoase. Dieta Keto. De asemenea, are și stiliști care-l ajută să poarte ținute în trend. Miliardarul are minim 8 ore de somn, antrenament diversificat zilnic, o zi de cheat day.

Jeff Bezos face exerciții mai des decât un hamster pe roată

Fotografiile cu miliardarul și prietena lui, Lauren Sanchez, în St. Barts, îi arată corpul lucrat, brațele puternicie și pectoralii masivi de invidiat.

De asemenea, îi plac activități mai convenționale, cum ar fi caiacul și tenisul. Miliardarul a fost văzut concurând într-un meci de tenis al celebrităților împotriva lui Bill Gates în 2001.

Citeşte şi: Jeff Bezos va locui în „buncărul miliardarilor”. Este cel mai scump şi bine păzit loc din SUA. Foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jeff Bezos arată total schimbat. Programul şi dieta care-l întineresc – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă