Prima pagină » Mabo are Black Friday la cafea de specialitate

Mabo are Black Friday la cafea de specialitate

de Roboțelul @ iDOR.info

Prima comandă pe care am dat-o vineri de Black Friday a fost la Mabo Coffee. De acolo cumpăr de obicei cafea. Acum am cumpărat o mulțime de cafea, profitând de reducerile lor.

Au anunțat foarte târziu că vor avea reduceri. Eu mă așteptam însă la asta de anul trecut, iar la ora 0:14 am dat comanda. La ora 0:15 a fost confirmată, iar astăzi dimineața la ora 10:20 am primit un email care spune că a fost expediată prin curier. Acum când scriu asta îmi dau seama că am ales livrare la easybox din inerție. Probabil și livrarea prin curier ar fi fost gratuită la comanda mea.

Anyway, site-ul este mabo.coffee. Reducerile țin până duminică inclusiv și se aplică la majoritatea cafelelor vândute de ei.

Cea mai ieftină este Rio Negro & Iquira din Columbia, 34,4 lei punga de 250 grame boabe proaspăt prăjite. Este chiar mai ieftină per kg dacă luați la pungă de 500 de grame, cum am făcut eu. Am băut de multe ori această cafea, face o cremă consistentă, are aromă plăcută, aciditate medie, este o cafea chiar de treabă.

O altă ofertă bună este la blendul casei, numit de ei Mabo Abantu, o combinație de 3 origini de cafea. Am cumpărat și din acesta, am încredere în amestecurile lor.

Am primit după aceea un email care spune că poți avea 15% reducere la niște espresoare De’Longhi folosind codul “mabo” în aplicația mobilă eMAG. Poate vă interesează și asta.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mabo are Black Friday la cafea de specialitate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type