Prima pagină » Marele anunț al Prințesei de Wales, într-o ținută festivă. Ce surpriză pregătește Kate

Marele anunț al Prințesei de Wales, într-o ținută festivă. Ce surpriză pregătește Kate

de Roboțelul @ iDOR.info
marele-anunt-al-printesei-de-wales,-intr-o-tinuta-festiva.-ce-surpriza-pregateste-kate

Prințesa de Wales a anunțat ce pregătește de Crăciun, într-o ținută festivă. Abia așteaptă Sărbătorile.

Crăciunul necesită pregătiri fastuoase, din timp, la Palatul regal. Iar frumoasa soție a Prințului William a ieșit să facă marele anunț. Kate Middleton se ocupă personal de o importantă tradiție de Crăciun, ce se ține deja de câțiva ani.

Kate Middleton, concert de colinde (2) jpg

Prințesa de Wales și-a încântat conaționalii de fiecare dată cu tradiția ei anuală, căci găzduiește un concert de colinde impresionant, la Catedrala Westminster, iar anul acesta nu va face excepție. Ba dimpotrivă, Kate este din ce în ce mai sigură pe sine și mereu are acea energie pozitivă fantastică, atât de asemănătoare cu a Prințesei Diana.

Kate Middleton, concert de colinde (3) jpg

A fost confirmat faptul că spectacolul de colinde patronat de Kate Middleton va reveni pentru al treilea an și avem deja și data evenimentului: Prințesa de Wales începe în forță luna decembrie. Pe 8, se va ține concertul de colinde, iar anul acesta va fi dedicat misiunii sale de suflet: sprijinirea bebelușilor și copiilor din Regatul Unit. Concertul se va lega și de proiectul ”Shaping Us”, de care tot Prințesa Kate se ocupă și este dedicat educației timpurii.

De fiecare dată când are ocazia, mama celor trei prinți George, Charlotte și Louis reamintește că baza oricărei societăți funcționale este educația. Tocmai de aceea, se și implică în atâtea proiecte destinate copiilor.

Putem spune că este o investiție în viitor, mai ales dacă ne gândim că ea și soțul William sunt viitorii monarhi britanici.

Concertul de colinde își propune să atragă iubitorii de Crăciun din toată lumea. Corul Catedralei Westminster va interpreta unele dintre cele mai iubite colinde ale națiunii. De asemenea, vor exista și invitați surpriză, printre care Adam Lambert, Beverley Knight, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay.

Kate Middleton, concert de colinde

Imaginea 1/3: Kate Middleton, concert de colinde

Mai mult ca sigur, Kate Middleton le va face tuturor o nouă surpriză și va cânta la pian, o activitate foarte dragă ei.

Catedrala va fi superb decorată pentru Crăciun, iar atmosfera, de poveste.

Anul trecut, Regele Charles, Regina Camilla, Ducele și Ducesa de Edinburgh s-au numărat printre invitații care au participat la „Together At Christmas”, cel de-al doilea concert anual de colinde găzduit de Prințesa de Wales. Prezenți au fost doar copiii cei mari ai Prinților de Wales. Deși Prințul Louis nu a venit la concert, el a fost văzut alături de familie în la biserică, de Crăciun, așa cum e tradiția: la Sandringham. Fanii regali speră că-și va face apariția în acest an și la concertul de colinde.

Anunțul a fost făcut de însăși Prințesa de Wales.

Foto: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Marele anunț al Prințesei de Wales, într-o ținută festivă. Ce surpriză pregătește Kate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă