Prima pagină » Metoda prin care vei putea scăpa de mail-urile spam. Ce noutăți va aduce Gmail pe Android – B1TV.ro

Metoda prin care vei putea scăpa de mail-urile spam. Ce noutăți va aduce Gmail pe Android – B1TV.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
metoda-prin-care-vei-putea-scapa-de-mail-urile-spam-ce-noutati-va-aduce-gmail-pe-android-–-b1tv.ro

Mail-urile nedorite, cunoscute sub numele de spam, sunt printre cele mai iritante și, probabil, evitați să dați clic pe butonul Unsubscribe” din aceste mesaje din teama că în spatele link-ului s-ar putea ascunde un virus. De acum încolo, nu va mai trebui să vă faceți griji în acest sens, deoarece aplicația Gmail pentru Android va oferi o modalitate mult mai simplă de dezabonare.

Google pregătește o metodă prin care vei scăpa de mail-urile spam

Se pare că în curând va fi introdus în aplicația Gmail pentru Android un nou buton de dezabonare, având ca principal obiectiv economisirea timpului utilizatorilor și simplificarea procesului de blocare a mesajelor nedorite sau considerate spam. Acest buton Unsubscribe” va fi vizibil în apropierea informațiilor despre expeditor, la fel cum se întâmplă și în versiunea web a platformei Gmail, scrie mobilissimo.ro.

Atunci când Gmail va detecta un link de dezabonare în mesajul respectiv, vei avea acum și opțiunea de a utiliza butonul de dezabonare pentru a scăpa de mesajele nedorite.

Urmăriți B1TV.ro și pe




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Metoda prin care vei putea scăpa de mail-urile spam. Ce noutăți va aduce Gmail pe Android – B1TV.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă