Prima pagină » Nu e machetă! Samsung Galaxy S24 Ultra apare în primele fotografii hands-on convingătoare

Nu e machetă! Samsung Galaxy S24 Ultra apare în primele fotografii hands-on convingătoare

de Roboțelul @ iDOR.info
nu-e-macheta!-samsung-galaxy-s24-ultra-apare-in-primele-fotografii-hands-on-convingatoare

Samsung Galaxy S24 Ultra a tot apărut sub formă de machete şi randări, iar acum e momentul unor fotografii hands-on, unele cu adevărat convingătoare. La ultima strigare, el sosea pe 18 ianuarie 2024, deci nu suntem departe de lansare. Hai să analizăm fotografiile totuşi. 

Iată şi povestea acestei scăpări: utilizatorul X DavidMa05368498 a pus mâna cumva pe un Galaxy S24 Ultra şi aparent nu e machetă. Chiar ar fi telefonul real. Avem de-a face cu un terminal cu un spate plat şi un ecran complet plat, lucru binevenit pentru inputul cu S-Pen şi pentru gaming. Aidoma lui Galaxy S23 Ultra, telefonul are decupaje individuale pentru fiecare cameră din spate şi un modul foto pătrăţos. 

Galaxy S24 ULTRA

Rama sa metalică are margini uşor rotunjite, dar zona de sus şi de jos, ei bine ele sunt plate. În partea dreaptă se afla butonul Power şi cele de volum, dar şi antena. Vă reamintesc că seria Galaxy S24 va fi anunţată în San Jose, California şi precomenzile încep în aceeaşi zi de 18 ianuarie. Vom avea funcţii AI on device, făcând din S24 un flagship AI. 

Galaxy S24 ULTRA

S24 Ultra mă intrigă la capitolul cameră, deoarece teoretic Samsung ar face un pas în spate, de la o cameră periscop telephoto cu zoom optic 10X la una de 5X. Procesorul va fi un Snapdragon 8 Gen 3, dar de această dată vom avea şi configuraţii cu Exynos, se pare. Va mai aduce şi 16 GB RAM, conectivitate 5G, One UI 6.1 bazat pe Android 14 şi Galaxy AI.

În spate se va afla o cameră principală de 200 MP, cu senzor ISOCELL HP2SX, alături de o cameră de 10 MP telephoto cu zoom optic 3X şi una de 50 MP telephoto cu zoom optic 5X, dar şi una de 12 MP ultrawide. Va avea certificare IP68, baterie de 5000 mAh, încărcare la 45W. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nu e machetă! Samsung Galaxy S24 Ultra apare în primele fotografii hands-on convingătoare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google