Prima pagină » O mai ții minte pe micuța Veronica? Cum arată astăzi actrița Lulu Mihăescu, cea care a interpretat îndrăgitul personaj

O mai ții minte pe micuța Veronica? Cum arată astăzi actrița Lulu Mihăescu, cea care a interpretat îndrăgitul personaj

de Roboțelul @ iDOR.info
o-mai-tii-minte-pe-micuta-veronica?-cum-arata-astazi-actrita-lulu-mihaescu,-cea-care-a-interpretat-indragitul-personaj

O mai ții minte pe micuța Veronica? Iată cum arată astăzi actrița Lulu Mihăescu, cea care a interpretat îndrăgitul personaj, și cu ce se ocupă după ce a dispărut din lumina reflectoarelor.

Redacție a1.ro Autor: Redacție a1.ro
Publicat: Duminica, 26 Noiembrie 2023, 14:00 | Actualizat Duminica, 26 Noiembrie 2023, 14:36

Galerie

O mai ții minte pe micuța Veronica? Iată cum arată astăzi actrița Lulu Mihăescu, cea care a interpretat îndrăgitul personaj, și cu ce se ocupă după ce a dispărut din lumina reflectoarelor.

În urmă cu 50 de ani, actrița Lulu Mihăescu îi dădea viață simpaticei Veronica, în filmul cu același nume, care reușea să cucerească inimile a multor generații de copii, dar și de adulți. Producția a fost lansată în 1972, iar protagonista avea doar patru anișori.

Lulu Mihăescu juca atunci alături de nume mari ai actoriei, precum Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman, Angela Moldovan, George Mihăiță și Manuela Hărbor.

Citește și: Îți mai amintești de Veronica? Uite cum arată azi, la 45 de ani de la succes! Și stai să vezi ce fiică frumoasă are!

Ce mai face și cum arată Lulu Mihăescu, care a jucat rolul Veronica

După filmul ”Veronica”, a urmat ”Veronica se întoarce”, „Mama”, „Saltimbancii” și „Un saltimbanc la Polul Nord”. Apoi, Luminița a luat decizia de a se retrage din lumea cinematografică.

Actrița și-a dat seama că este atrasă de muzică și a renunțat complet la actorie. La începutul anilor 90 a cântat la clape în formația Timpuri Noi. Șase ani mai târziu, în 1996, a părăsit definitiv România și s-a stabilit în Vancouver, Canada.

Conform Viva, Lulu Mihăescu este profesoară de muzică și predă lecții de pian. Ea locuiește în Canada alături de soțul său, cu care are o fiică, Ana.

Citește și: Fiica legendarei VERONICA, fetița-minune a Filmului Românesc, a moștenit frumusețea mamei. Cum arată Ana!

Care e povestea filmului Veronica

Veronica (Lulu Mihăescu) este o fetiță zvăpăiată care trăiește într-un cămin de copii, conform Wikipedia.

Când împlinește vârsta de 5 ani, Zâna cea bună îi dăruiește o traistă fermecată, care-i poate îndeplini orice dorință. Există o condiție: stăpâna ei trebuie să fie cuminte, darnică și prietenoasă cu cei din jur. Veronica uită promisiunea făcută Zânei cele bune, hotărând să păstreze traista doar pentru ea. Egoismul ei o face să rămână fără cadoul minunat.

Plină de regret Veronica pleacă în căutarea ei în lumea basmelor, intrând în pădurea fermecată, începând o călătorie de inițiere.

Veronica va întâlni răutate, șiretenie și minciună, dar va învăța și ce înseamnă prietenia adevărată, bunătatea, altruismul și curajul. Ajutată de mulți prieteni noi, se va întoarce acasă printre colegi, mai înțeleaptă dar și mai generoasă.

Filmul Veronica poate fi urmărit pe AntenaPlay. Pentru a viziona producția îndrăgită dă click aici.

Rona Harther s-a stins așa cum a trăit, cu zâmbetul pe buze. Cum au fost ultimele sale clipe, conform surorii ei…

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate

Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit tartă cu praz și morcovi Sambata, 25.11.2023, 15:30

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.

Video America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia s-a oprit în timpul unei probe: Nu plec de aici până nu te calmezi! Duminica, 26.11.2023, 23:59

Ultimele știri

0:00

America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat în timpul unei probe. Ce s-a întâmplat între ei

23:35

America Express, 26 noiembrie 2023. Alexia Eram a fost uimită atunci când a aflat cu câți bani trăiesc localnicii

23:01

America Express, 26 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici. Ce și-au spus

22:15

America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi. Ce i-a zis lui Vlad Huidu

21:49

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

21:47

Horoscop 27 noiembrie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

21:18

America Express, 26 noiembrie 2023. Ce a zis Iulia Albu despre Alexia Eram, de față cu toți. Ce anunț a făcut Irina Fodor

21:17

Prognoza meteo 27 noiembrie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

18:37

Rezultate Loto 26 noiembrie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

17:03

Școlile din cinci județe s-au închis din cauza condițiilor de vreme severe. Ce se întâmplă cu orele de curs pentru un moment




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O mai ții minte pe micuța Veronica? Cum arată astăzi actrița Lulu Mihăescu, cea care a interpretat îndrăgitul personaj

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă