Prima pagină » OPPO Find N3 și Find N3 Flip certificate TUV Rheinland: Balamaua garantează oficial cel puțin 1 milion de plieri

OPPO Find N3 și Find N3 Flip certificate TUV Rheinland: Balamaua garantează oficial cel puțin 1 milion de plieri

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-n3-si-find-n3-flip-certificate-tuv-rheinland:-balamaua-garanteaza-oficial-cel-putin-1-milion-de-plieri

Cele mai noi pliabile din portofoliul OPPO sunt modelele Find N3 și Find N3 Flip. Au debutat în octombrie și sunt șanse mari ca varianta Flip din serie să sosească în Europa curând. Compania a investit mulți bani pentru crearea unei balamale robuste și ușoare, care să asigure o bună funcționare timp îndelungat telefoanelor. Ei bine, această realizare e acum confirmată, terminalele primind certificare TUV Rheinland pentru duritate. Mai jos avem detalii.

Când OPPO a prezentat modelul Find N3 Flip, compania a spus că acesta va rezista cu brio la cel puțin 600.000 de plieri. Asta ar însemna 100 de deschieri pe zi timp de 16 ani. Ei bine, numărul de plieri garantate, fără ca terminalul să se strice, se modifică odată cu obținerea certificării TUV Rheinland, ajungând la 1 milion atât în cazul Find N3, cât și în cazul variantei Flip.

În cazul balamalelor folosite aici s-au folosit aliaje ușoare, dar și titaniu. În plus, sunt folosite cu 30% mai puține componente decât în cazul pliabilelor lansate în urmă cu un an de către companie. OPPO Find N3 e identic cu modelul Open, primul terminal pliabil din portofoliul OnePlus, pe care l-am și testat recent (recenzie detaliată aici).

Asta înseamnă că și acest model va rezista cu brio la 1 milion de plieri, ceea ce e impresionant. Noi am fost impresionați și de calitatea display-ului, iar balamaua cu design picătură chiar își face treaba. Cele două jumătăți de display se închid etanș, iar pliul e aproape invizibil. Vă las recenzia telefonului mai sus.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find N3 și Find N3 Flip certificate TUV Rheinland: Balamaua garantează oficial cel puțin 1 milion de plieri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google