Prima pagină » OPPO promite o baterie ultra durabilă pentru Reno11, chiar înlocuirea gratuită a unității după 4 ani de la achiziție

OPPO promite o baterie ultra durabilă pentru Reno11, chiar înlocuirea gratuită a unității după 4 ani de la achiziție

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-promite-o-baterie-ultra-durabila-pentru-reno11,-chiar-inlocuirea-gratuita-a-unitatii-dupa-4-ani-de-la-achizitie

Pe 23 noiembrie sosește oficial seria Reno11 în China. E un lineup așteptat ce conține modele high midrange atractive, din câte am aflat până acum prin intermediul zvonurilor și leak-urilor. Ei bine, azi sosește o veste bună, OPPO dezvăluind în teasere că aceste modele vor primi o baterie ultra durabilă sub capotă. De asemenea, compania promite înlocuirea gratuită a bateriei chiar și după 4 ani de la achiziție. Mai jos avem detalii.

Merită menționat că nu vorbim despre primele telefoane OPPO care beneficiază de acest „tratament”. Pare că producătorul a testat piața lansând în urmă cu puțin timp modelul OPPO A2 Pro, terminal ce beneficiază de un serviciu de înlocuire al bateriei în termen de 4 ani de la achiziție. Aceeași tactică se continuă în cazul seriei Reno11 conform teaserelor postate recent de către companie.

Condiția pentru care bateria poate fi înlocuită este ca sănătatea sa să scadă sub 80%. Totuși, OPPO promite ca a folosit tehnologii revoluționare, iar șansele ca sănătatea bateriei să scadă sunt mici. Această baterie ar funcționa normal chiar și la -20 de grade Celsius. De asemenea, odată cu Android 14 și interfața ColorOS 14 au fost aduse îmbunătățiri, încărcarea fiind optimizată pentru un consum redus de energie. 

Tot pe baza teaserelor e confirmată încărcarea device-urilor. Se pare că Reno11 va suporta alimentare la 67W pe fir, în timp ce varianta Pro sosește cu încărcare la 80W pe fir. Ca un reminder, varianta de bază din serie aduce procesor Dimensity 8200, iar modelul Pro sosește cu CPU Snapdragon 8+ Gen 1.

Multe dintre specificații sunt deja cunoscute, iar debutul seriei Reno11 are loc pe 23 noiembrie. Aflăm toate detaliile curând!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO promite o baterie ultra durabilă pentru Reno11, chiar înlocuirea gratuită a unității după 4 ani de la achiziție

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă