Prima pagină » Porsche isi extinde parteneriatul cu Google. Se va instala Android pe masini

Porsche isi extinde parteneriatul cu Google. Se va instala Android pe masini

de Roboțelul @ iDOR.info
porsche-isi-extinde-parteneriatul-cu-google.-se-va-instala-android-pe-masini

de Bianca Tila 01 Nov. 2023 8

5 din 1 vot

RATING UTILIZATORI

Porsche va oferi clientilor servicii Google integrate, incepand cu navigatia, comenzile vocale si terminand cu aplicatii compatibile. Prevederile parteneriatului vor fi implementate incepand cu modelele viitoare.

Masinile ce vor fi lansate in perioada 2025-2026 vor beneficia de serviciile Google complete. Aceasta decizie vine intr-un moment in care dezvoltarile de software asteptate de la CARIAD (divzia de profil a grupului VW) au intarziat foarte mult si au pus in pericol planul de produse al grupului.

Porsche spune ca masinile sale vor beneficia de Google Maps, Google Assistant si de Google Play Store. Cu ajutorul acestora vor putea fi instalate alte aplicatii disponibile pentru automobil. Sistemul de operare utilizat va fi cel de pe Porsche Communication Management.

„Clientii nostri isi indeplinesc un vis cu ajutorul vehiculelor noastre. Pe langa designul atemporal si performanta exceptionala, acestia doresc si o experienta digitala fara probleme. Acest ecosistem combinat rezulta din integrarea platformelor si aplicatiilor pe care clientii le cunosc de pe dispozitivele lor personale”, a explicat Oliver Blume, CEO al Porsche AG, decizia de colaborare.

In viitor, producatorul vrea sa integreze ecosisteme relevante pentru clienti de la diferiti provideri, ce pot utiliza interfete si platforme standardizate.

Tehnologiile cunoscute vor fi accesate prin intermediul Android, lucru ce subliniaza ca acesta va rula pe sitemul PCM, a spus Hiroshi Lockheimer, senior-vicepresedinte Google.

Multe marci folosesc serviciile Google pentru conectarea masinilor la serviciile online.

Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: porschegoogleandroid




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Porsche isi extinde parteneriatul cu Google. Se va instala Android pe masini

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă