Prima pagină » Prințul și Prințesa de Wales, întâlnire mult așteptată cu omologii lor suedezi. Urmează o seară reușită

Prințul și Prințesa de Wales, întâlnire mult așteptată cu omologii lor suedezi. Urmează o seară reușită

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-si-printesa-de-wales,-intalnire-mult-asteptata-cu-omologii-lor-suedezi.-urmeaza-o-seara-reusita

Prințul William și frumoasa sa soție au planificat o seară regală, plină de farmec și voie bună alături de omologii lor suedezi, Prințesa moștenitoare Victoria și Prințul Daniel. Când urmează să aibă loc?

Prințul și Prințesa de Wales urmează să se reîntâlnească cu membrii regali suedezi săptămâna viitoare.

Prințului William și Prințesei Kate, ambii în vârstă de 41 de ani, li se vor alătura Prințesa moștenitoare Victoria și Prințul Daniel la Londra, joi, 30 noiembrie, la spectacolul Royal Variety de la Royal Albert Hall.

Evenimentul se desfășoară în sprijinul Fundației de Caritate Royal Variety Charity, care sprijină membrii industriei de divertisment, în acest climat economic foarte dificil.

Cuplul regal britanic și Prințesa Moștenitoare Victoria și Prințul Daniel, care se află într-o vizită în Marea Britanie la cererea Guvernului Suediei, se vor întâlni cu o serie de interpreți și reprezentanți ai Royal Variety Charity.

Va fi a doua întâlnire regală dintre Prinții William, Kate, Victoria și Daniel. Anterioara a avut loc în 2018, pe vremea când Prințesa de Wales era însărcinată cu mezinul cuplului, Prințul Louis. Atunci, alături de William, au mers într-un turneu regal în Scandinavia, mai exact, în Suedia și Norvegia.

William and Kate Crown Princess Victoria and Prince Daniel, Getty jpg

Cele două doamne s-au înțeles încă de pe atunci foarte bine. Au părut să aibă pasiuni comune, ceea ce înseamnă că vor avea și o întrunire reușită.

William and Kate Crown Princess Victoria and Prince Daniel jpg

Oricum, Prințesa de Wales știe exact cum să fie o gazdă adorabilă și își cucerește oaspeții de îndată cu firea sa veselă, optimistă și amabilă.

Prinții Victoria și Daniel și-au înființat fundația după căsătoria lor în 2010, care are ca scop prevenirea izolării sociale și promovarea sănătății bune în rândul copiilor și tinerilor din Suedia.

Mai mult, au copii de vârste apropiate. Prințesa Estelle a împlinit 11 ani în februarie, în timp ce Prințul Oscar a împlinit șapte ani în martie.

Prințul și Prințesa de Wales sunt părinții prințului George, în vârstă de zece ani, ai prințesei Charlotte, în vârstă de opt ani, și ai prințului Louis, în vârstă de cinci ani.

Victoria și Daniel au fost, de asemenea, printre invitații la nunta regală a lui William și Kate de la Westminster Abbey din Londra, în aprilie 2011.

Foto: Getty și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul și Prințesa de Wales, întâlnire mult așteptată cu omologii lor suedezi. Urmează o seară reușită

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type