Prima pagină » Reacție surprinzătoare după ce Dorian Popa a fost prins drogat, îmbrăcat doar cu un halat la volanul bolidului de 300.000

Reacție surprinzătoare după ce Dorian Popa a fost prins drogat, îmbrăcat doar cu un halat la volanul bolidului de 300.000

de Roboțelul @ iDOR.info
reactie-surprinzatoare-dupa-ce-dorian-popa-a-fost-prins-drogat,-imbracat-doar-cu-un-halat-la-volanul-bolidului-de-300.000
  • Cupa României: Gloria BuzăuFarul, joi, 17:30, DGS 1

  • Cupa României: ”U” ClujCFR Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Influencerul a fost oprit de polițiști vineri seara și era îmbrăcat doar într-un halat la volanul mașinii sale Lamborghini Huracan, în valoare de 300.000 de euro, care poate fi văzută în galeria FOTO de mai jos. Acesta a fost testat pozitiv la canabis, iar Dorian Popa le-a spus oamenilor legii că se întorcea de la o petrecere și a inhalat accidental fumul.

Galerie Foto

Dumitru Dragomir: ”E chiar simpatic Dorian. E tânăr, a comis-o, plătește pentru asta”

Dacă Gigi Becali l-a condamnat ferm pe Popa și a transmis că, din punctul său de vedere, trebuie să ajungă la închisoare pentru fapta comisă, Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, nu a fost la fel de dur cu influencerul pe care a recunoscut că-l urmărește.

Domne, eu nu mă pot transforma într-un procuror. Văd că mulți se transformă seara la televizor în procurori. Convingerea mea este că cine greșește trebuie să plătească indiferent de nume.

Mie îmi place cum cântă. Îmi place cum cântă. Toți care au plecat din sărăcie, adică nu toți, dar majoritatea care au plecat din sărăcie și au ajuns sus. Ori s-au luat de băutură, ori și-au lăsat nevestele, ori s-au luat de droguri.

Una din trei. Cine are tăria să reziste la tăvăleală și să reziste cu bani mulți. Pentru că femeile sunt frumoase și tinere și se aruncă pe tine din toate părțile. El băiat frumos, ce fizic are.

Eu nu l-am cunoscut personal, dar mă uit pe rețelele sociale, asta fac dimineața. E chiar simpatic Dorian. Dar dacă greșește trebuie să se îndrepte. Eu sunt un om mai bătrân decât voi. Oamenii totuși se îndreaptă, nu rămân defecți pe vecie.

E tânăr, a comis-o, plătește pentru asta. Faptul că el conduce în chiloți și în halat nu trebuie să fie condamnat. Asta cu drogatul e o nenorocire în toată lumea, dacă nu luăm măsuri educative. Ei folosesc anumite medicamente”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

FOTO Dorian Popa, cadou de 3.000 de euro pentru un om important de la FCSB: ”Am lacrimi în ochi”

Galerie Foto

Comunicatul Poliției, după ce Dorian Popa a rămas fără permis

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția.

Etichete: dumitru dragomir , dorian popa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Reacție surprinzătoare după ce Dorian Popa a fost prins drogat, îmbrăcat doar cu un halat la volanul bolidului de 300.000

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google