Prima pagină » S-a descris ca fiind grăsuță, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: Văleu, ce femeie

S-a descris ca fiind grăsuță, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: Văleu, ce femeie

de Roboțelul @ iDOR.info
s-a-descris-ca-fiind-grasuta,-iar-acum-si-a-facut-liposuctie.-antonia,-imaginile-care-au-facut-furori-pe-internet:-valeu,-ce-femeie

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Antonia nu ezită să vorbească despre alegerile pe care le face, ceea ce îi impresionează complet pe prietenii virtuali.

Au trecut câteva luni de când s-a fotografiat în pat și mărturisea că este nemulțumită de felul în care arată, iar acum Antonia a dezvăluit că și-a făcut o liposucție.

Citește și: Antonia și-a dat gata fanii cu un selfie în care s-a arătat fără pic de machiaj: “Ai și tu o poză în care să nu arăți bine?”

Aflată la Los Angeles, Statele Unite ale Americii, cântăreața s-a fotografiat îmbrăcată într-o fustă cu o crăpătură adâncă, pe care a combinat-o cu un top transparent și cu o geacă din piele. Cizmele lungi, cu toc cui, i-au completat ținuta nonconformistă care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect.

„Mi-am făcut o liposucție pentru că am avut trei nașteri. Mi-am iubit corpul, dar am simțit că vreau mai mult”, a scris ea în dreptul imaginii inedite, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Citește și: Antonia a stârnit un val de reacții după ce a postat o fotografie într-un avion privat: „Pare că vreau să mă dau mare!”

Ești prea blândă și transparentă în felul în care îți justifici alegerile. Te iubesc, Antonia”, i-a scris Alina Ceușan, în timpc e Karmen a reacționat: „Văleu, ce femeie!”.

„Regină”, i-a transmis și Alexandra Stan, în timp ce alți fani au reacționat: „Arăți minunat!”, „O femeie superbă!”, „Prea furmoasă!”, „Corpul tău, alegerea ta. Ești o mamă superbă”.

Antonia: „Oficial, sunt în etapa mea de grăsuță”

Citește și: Antonia și-a dat gata fanii cu un selfie în care s-a arătat fără pic de machiaj: “Ai și tu o poză în care să nu arăți bine?”

În urmă cu câteva luni, Antonia a lăsat-o mai moale cu sportul, deși făcuse din mersul la sală un lucru de la care nu se abătea sub nicio formă. Cu toate acestea, este într-o perioadă în care motivația îi cam lipsește. În plus, este extrem de ocupată cu cariera ei, dar și cu viața personală, încercând să exceleze ca mamă, logodnică, fiică și prietenă.

Într-o serie de InstaStories, bruneta a spus, cu sinceritate, că vrea să dea jos câteva kilograme și chiar s-a descris ca fiind „grăsuță”.

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame”, spunea logodnica lui Alex Velea acum câteva săptămâni.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: S-a descris ca fiind grăsuță, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: Văleu, ce femeie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google