Prima pagină » Samsung acuza BOE de spionaj si renunta la colaborare – Arena IT

Samsung acuza BOE de spionaj si renunta la colaborare – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-acuza-boe-de-spionaj-si-renunta-la-colaborare-–-arena-it

BOE este un producator chinez de ecrane si au devenit mai cunoscuti cand au ajuns sa colaboreze cu Apple si Samsung. Ecrnele lor sunt folosite pe multe telefoane accesibile, dar si pe modele de top. Totusi, compania nu este cea mai curata.

Dupa ce nu s-au ridicat la standardele de calitate impuse de Apple, acum are probleme cu Samsung. BOE furniza pentru Samsung aproximativ 10% din ecranele pentru televizoare, probabil pentru cele ieftine, si din ce imi aduc aminte inclusiv pentru unele modele de telefoane. Sunt 7 ani de cand cele doua companii colaboreaza.

Se pare ca Samsung a depus o plangere impotriva BOE pentru furt de secrete industriale cu privire la tehnologia OLED si incalcari ale brevetelor. Plangerea a fost depusa la U.S International Trade Commission.

Ce urmeaza mai departe….aflam in timp. Pana atunci colaborarea dintre cei doi s-a incheiat. Alte informatii nu avem, dar se pare ca BOE incepe sa aiba probleme.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung acuza BOE de spionaj si renunta la colaborare – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type