Prima pagină » Samsung ar putea surprinde cu un ecran ușor curbat pe Galaxy S24 Ultra

Samsung ar putea surprinde cu un ecran ușor curbat pe Galaxy S24 Ultra

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-ar-putea-surprinde-cu-un-ecran-usor-curbat-pe-galaxy-s24-ultra

Samsung se pregătește să lanseze seria Galaxy S24, iar zvonurile despre aceste dispozitive sunt din ce în ce mai prezente. Recent, au apărut primele imagini presupuse cu Galaxy S24 Ultra, stârnind speculații și mai multe despre designul său. 

Totuși, informații proaspete din Coreea de Sud arată că panoul ar putea avea totuși o ușoară curbă.

Un zvon anterior sugera că Galaxy S24 Ultra ar putea avea un display complet plat, aliniindu-se astfel cu celelalte dispozitive din serie. Totuși, informații proaspete din Coreea de Sud arată că panoul ar putea avea totuși o ușoară curbă. Se vorbește despre o curbură de 0.3-0.4mm pe margine, suficientă pentru a simți o diferență la atingere, deși nu este o schimbare majoră.

Ce este interesant este că dimensiunile marginilor superioare și inferioare ale ecranului sunt menționate ca fiind identice și, se pare, jumătate din dimensiunea celor de pe Galaxy S23 Ultra. Asta ar însemna că Galaxy S24 Ultra va avea margini mult mai subțiri decât orice alt flagship Samsung. Marginile laterale, pe de altă parte, ar fi similare cu cele de pe Galaxy S23 Ultra.

Până la apariția unor randări oficiale sau a unor imagini ale Galaxy S24 Ultra, aceste informații rămân încă în sfera speculațiilor. Samsung este așteptat să dezvăluie seria Galaxy S24 în cadrul unui eveniment Unpacked pe 17 ianuarie 2024, în San Jose, California. Așteptările sunt mari, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce noutăți aduce Samsung pe piața smartphone-urilor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung ar putea surprinde cu un ecran ușor curbat pe Galaxy S24 Ultra

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type