Prima pagină » Samsung Galaxy A35 5G apare în randări credibile, detaliate! Scapă de notch, adoptă un aspect elegant, de flagship

Samsung Galaxy A35 5G apare în randări credibile, detaliate! Scapă de notch, adoptă un aspect elegant, de flagship

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-a35-5g-apare-in-randari-credibile,-detaliate!-scapa-de-notch,-adopta-un-aspect-elegant,-de-flagship

Vești bune azi pentru fanii telefoanelor Samsung. În randări a apărut Galaxy A35 5G, model ce vine ca succesor direct pentru popularul Galaxy A34 5G. OnLeaks e cel ce a dezvăluit imaginile pe Twitter, deci știm sigur că informațiile sunt credibile, fiind șanse mici ca aspectul să se schimbe în viitor. Interesant e că scapă în sfârșit de notch, iar designul este elegant. Mai jos am toate detaliile.

Vorbim mai multe despre aspect azi. Galaxy A35 5G vine cu muchii drepte, ușor rotunjite la colțuri, iar el aduce un setup foto triplu. Privit din spate sau din lateral nu apar diferențe majore față de predecesor, deși muchiile plate sunt o noutate, la fel și zona bombată din jurul butoanelor laterale. O veste bună e că dispare notch-ul picătură din partea frontală. Camera selfie e integrată acum subtil, într-un decupaj bulină.

Marginile din jurul display-ului sunt destul de groase, dar putem spune că e ceva „normal” pentru un model midrange, un element care diferențiază telefonul de flagship-uri. Dacă informațiile sunt corecte telefonul măsoară 161.6 x 77.9 x 8.2 mm. Nu e specificat, însă ar trebui să cântărească până în 200 de grame, asemeni predecesorului. 

Galaxy A34 5G a fost un hit chiar și în România, mai ales că s-a vândut la doar 999 lei de Black Friday pe eMAG în acest an. Mă gândesc că ecranul Super AMOLED de 6.6 inch va fi inclus și pe noul model. S-ar păstra și rezistența la apă în regim IP67, difuzoarele stereo, bateria de 5000 mAh ce suportă alimentare la 25W pe fir. Alte informații nu sunt momentan cunoscute, din păcate. 

Atât Galaxy A35, cât și Galaxy A55 au început să primească certificări. Totuși, debutul ar avea loc abia în luna martie a anului viitor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy A35 5G apare în randări credibile, detaliate! Scapă de notch, adoptă un aspect elegant, de flagship

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type