Prima pagină » Samsung Galaxy M55 apare în GeekBench cu un procesor surprinzător: Snapdragon 7 Gen 1

Samsung Galaxy M55 apare în GeekBench cu un procesor surprinzător: Snapdragon 7 Gen 1

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-m55-apare-in-geekbench-cu-un-procesor-surprinzator:-snapdragon-7-gen-1

Ne apropiem de lansarea multor smartphone-uri midrange și high midrange Samsung. Au avut parte de scăpări modele precum Galaxy A15, Galaxy A25 5G, dar și Galaxy A55 până acum. Ei bine, apare în GeekBench azi și un telefon mai „exotic” și anume Galaxy M55. Nu toate terminalele „M” ajung în Europa, deși există modele ce s-au comercializat de-a lungul timpului chiar și în România. Interesant e procesorului aflat sub capota acestui telefon. Mai jos avem detalii.

Samsung Galaxy M55 5G apare în această aplicație benchmark cu numărul de model SM-M556B. E vorba de Geekbench 4.2, iar rezultatele nu sunt tocmai relevante. Totuși, aflăm că terminalul are 8 GB de memorie RAM, rulează Android 14, cel mai probabil cu interfața One UI 6.0 aplicată peste. 

Interesant e că sub capotă se află un procesor Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. Ca un reminder, predecesorul (Galaxy M54) sosea cu un CPU Exynos 1380 sub capotă. Asta înseamnă că nu avem un boost notabil la nivel de performanță, dar ar trebui să vedem îmbunătățiri la nivel de autonomie. 

Momentan alte detalii nu avem cu privire la Galaxy M55. În general variantele M seamănă cu cele din gama A. E deci posibil ca acest model să împartă o parte din specificații cu Galaxy A55. Aflăm mai multe detalii în următoarele săptămâni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy M55 apare în GeekBench cu un procesor surprinzător: Snapdragon 7 Gen 1

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type