Prima pagină » Samsung Galaxy S24+ apare în GeekBench 6; Performanța lui Exynos 2400 nu e rea!

Samsung Galaxy S24+ apare în GeekBench 6; Performanța lui Exynos 2400 nu e rea!

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s24+-apare-in-geekbench-6;-performanta-lui-exynos-2400-nu-e-rea!

Smartphone-urile din seria Galaxy S24 de la Samsung ar sosi undeva în luna ianuarie a anului viitor, astfel că nu a mai rămas mult până la debut. E normal să apară din ce în ce mai multe scăpări acum și personal mă aștept să vedem chiar fotografii și clipuri video tip hands-on pentru terminale curând. Galaxy S24 Ultra a început să primească ultimele certificări, iar acum îl vedem pe Galaxy S24+ în acțiune, varianta europeană făcându-și apariția în GeekBench 6. Mai jos avem detalii.

În Europa modelele Galaxy S24 și S24+ vor primi un procesor Exynos 2400. E vorba despre un CPU nou dezvoltat de către Samsung după „o pauză” de un an. Știu că aceste cipseturi ale companiei nu sunt privite cu ochi buni de către utilizatori, însă performanța nu e tocmai rea. Vorbim despre 2095 puncte în testul single-core, respectiv 6284 puncte în cel multi-core

Pentru comparație avem scorurile obținute de varianta care se va comercializa în SUA, cea care vine cu procesor Snapdragon 8 Gen3 în ediția For Galaxy. Acest model a obținut 2233 puncte în testul single-core, respectiv 6661 puncte în cel multi-core. Pe baza scăpării de azi aflăm că cipsetul este de tip 10-core, aducând un nucleu principal tactat la 3.21GHz, două nuclee pentru performanță tactate la 2.9GHz, 3 nuclee de 2.59GHz, dar și 4 pentru eficiență energetică, tactate la doar 1.96 GHz.

Varianta testată ar avea 12 GB de memorie RAM și rulează Android 14. Când vine vorba de CPU-uri Exynos, utilizatorii raportau în trecut probleme legate de supraîncălzire și s-a remarcat o autonomie mai slabă față de variantele cu CPU-uri Snapdragon. Acum, rămâne de văzut dacă noul cipset dezvoltat de către Samsung va reuși să depășească aceste probleme. 

Vă reamintesc că doar variantele S24 și S24+ sosesc cu CPU Exynos 2400, varianta Ultra urmând să primească Snapdragon 8 Gen3 inclusiv în Europa.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S24+ apare în GeekBench 6; Performanța lui Exynos 2400 nu e rea!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă