Prima pagină » Steam Deck OLED lansat oficial cu HDR și un plus de autonomie

Steam Deck OLED lansat oficial cu HDR și un plus de autonomie

de Roboțelul @ iDOR.info
steam-deck-oled-lansat-oficial-cu-hdr-si-un-plus-de-autonomie
Steam Deck OLED

Deși cei de la Valve au lansat consola lor portabilă cu mai bine de doi ani în urmă, de-abia acum vine un prim update consistent. Să facem cunoștință cu Steam Deck OLED, noua versiune a acesteia. Numele cred că spune totul. Principala schimbare este la nivel de display, acolo unde utilizatorii primesc în sfârșit un panel OLED. Acesta oferă suport pentru HDR și vine cu o luminozitate de top de 1000 niți.

Ba chiar există și un mic plus de dimensiune. Noul display are o diagonală de 7.4 inchi (față de cei 7 inchi ai variantei cu LCD) și o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, cu o rată de refresh de 90 Hz. În plus, vine cu un acumulator de 50Wh, despre care cei de la Valve spun că asigură o autonomie de la 3 la 12 ore de gameplay. Autonomie care ar fi cu circa 30-50% mai bună decât la modelul LCD. Cam ciudate cifrele din comunicatele companiei, cred că doar realitatea va demonstra dacă sunt reale.

Noul Steam Deck OLED va fi disponibil din 15 noiembrie. Modelul cu 512 GB va costa 569 euro, iar cel cu 1 TB de stocare internă va avea un preț de 679 euro. Varianta de bază va deveni acum cea cu 256 GB de memorie internă și vechiul display LCD. Aceasta va avea un preț de 419 euro.

Restul de versiuni LCD (64 GB și 512 GB) vor fi scoase de la vânzare. În prezent cred că au loc ultimele lichidări de stoc, iar prețurile sunt foarte bune.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Steam Deck OLED lansat oficial cu HDR și un plus de autonomie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă