Prima pagină » Volkswagen Golf R, final de eră. Ultimul model va fi lansat în 2024 – Evenimentul Zilei

Volkswagen Golf R, final de eră. Ultimul model va fi lansat în 2024 – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
volkswagen-golf-r,-final-de-era.-ultimul-model-va-fi-lansat-in-2024-–-evenimentul-zilei

Volkswagen Golf R va fi ultima versiune pe benzină a producătorului german. De fapt, nemții au în derulare un proiect de transport în comun bazat în totalitate pe mașini electrice autonome, fără șoferi.

Ultimul Volkswagen Golf R pe benzină

Modelul Volkswagen Golf R va fi lansat anul viitor. Dar, până atunci nemții au testat un astfel de model pe vestitul circuit de la Nurburgring. Pozele surprinse cu noua variantă indică faptul că ultima versiune a fost modificată semnificativ față de modelul anterior Mk8.

Noul Range Topper cu tracțiune integrală va beneficia de o serie de actualizări stilistice și de o transformare a interiorului ca parte a unui facelift extins pentru „MK8.5”. Se așteaptă ca acesta să fie ultimul Volkswagen Golf pe benzină. Urmând ca următoarea generație, a noua, să devină electrică în jurul anului 2028.

Golf R 2024 va fi echipat cu jante de 19 inch

Fotografiile noului model sugerează o revizuire subtilă a exteriorului. Noul model Volkswagen Golf R va avea faruri mai subțiri și o bară de protecție inferioară mai mare și reelaborată. Atât modelul hatchback, cât și cel break au fost fotografiate pe circuit.

Modelul hatchback părea să fie încălțat cu jante de 19 inch. De asemenea, este echipat cu o aripă spate mare și o evacuare din titan folosită în mod obișnuit pentru modelele Performance Pack. Sub capotă, experții auto sunt siguri că își va păstra motorul turbo de 2,0 litri cu patru cilindri. În prezent, actualul model Volkswagen Golf R dezvoltă 320 CP și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde.

Volkswagen Golf 8
sursă foto: Arhiva EvZ

Volkswagen Golf R vine cu un nou sistem de infotainment

Interiorul noului model de la Golf R va suferi cea mai mare schimbare față de MK8. Producătorul auto a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele de utilizare și fiabilitate de care a suferit sistemul de infotainment de pe Golf MK8 încă de la lansare.

Fotografiile Golfului MK8.5 sugerează că acesta va primi un nou ecran tactil de 12,9 inch, alături de un afișaj digital al instrumentelor de bord de 10,4 inch, informează publicația britanică The Independent.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Volkswagen Golf R, final de eră. Ultimul model va fi lansat în 2024 – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă