Prima pagină » Zodiile care azi se iubesc și mâine se urăsc. Este imposibil să aibă o relație serioasă

Zodiile care azi se iubesc și mâine se urăsc. Este imposibil să aibă o relație serioasă

de Roboțelul @ iDOR.info
zodiile-care-azi-se-iubesc-si-maine-se-urasc.-este-imposibil-sa-aiba-o-relatie-serioasa

Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile incompatibile în dragoste încă din primele săptămâni de relație. Nativii născuți în aceste semne zodiacale se vor trezi într-o relație amoroasă foarte toxică, dacă nu vor ști să se retragă încă de la început din ceea ce nu funcționează. Astăzi se iubesc, însă mâine se urăsc intens.

De ce nu funcționează o relație între Berbec & Rac

Berbec: plin de energie, entuziasmat, încăpățânat. Rac: sensibil, emoțional. Atracția este una foarte puternică la prima întâlnire, Berbecul chiar având tendința de a intra rapid în relație cu nativul născut în zodia Rac. Între cei doi însă, există diferențe fundamentale majore.

În timp, perspectivele și caracterele cu totul diferite ale celor doi nativi vor forma o prăpastie uriașă. Este mai bine să pună punct relației la primul red flag decât să continue și să sufere fiecare separat. O relație serioasă și pe termen lung între Berbec și Rac este pur și simplu imposibilă.

Citește și: Horoscopul iubirii în decembrie 2023. Zodiile care cad în capcana iubirii, nu au scăpare

De ce nu funcționează o relație între Taur & Leu

Taur: stabil, orientat spre siguranța financiară. Leu: plin de pasiune și dorință de recunoaștere. Tensiuni majore apar între acești doi nativi, chiar de la debutul relației. Astăzi se iubesc, mâine se urăsc. Poimâine însă, se vor iubi din nou. Este un cerc vicios, care va fi guvernat de ură puternică însă.

Astrologii nu recomandă acestor nativi să se implice în vreo relație de natură amoroasă cu celălalt. Vor avea loc ciocniri frecvente. Taurul va privi Leul ca fiind egocentric, în timp ce Leul va simți că Taurul îi pune piedici în atingerea obiectivelor și îi limitează ambițiile.

De ce nu funcționează o relație între Leu & Scorpion

Leu: personalitate puternică, nevoie de atenție, sentimente intense. Scorpion: pasional, misterios. Astăzi se iubesc profund, însă mâine se urăsc. Totul, din cauza luptei și dorinței de a controla și de a deține puterea, ignorându-se aspectele sensibile ale relației amoroase.

Leii pot avea impresia că Scorpionii devin mult prea posesivi și îi acuză că sunt și manipulatori pe deasupra. Asta în timp ce Scorpionii au senzația că Leii sunt foarte egoiști și supeficial în tot ceea ce fac, dar mai ales când vine vorba despre sentimente. E o dinamică conflictuală de neoprit.

Citește și: Cele trei zodii care au ghinion până la final de noiembrie. Au probleme cu banii și în dragoste

De ce nu funcționează o relație între Capricorn & Pești

Capricorn: stabil, orientat către succes. Pești: natură visătoare și foarte emotivă. Nu spune nimeni că între cei doi nativi nu poate exista atracție, mai ales la început. Astrologii sunt însă de părere că, din cauza diferențelor de perspectivă, nu va dura mult timp până când cei doi vor începe să se certe.

Nimeni nu poate opri tensiunile dintre un Capricorn și un Pește în afară de unul dintre nativi, care va decide să pună capăt relației. Acesta va fi Capricornul, căruia îi place să fie cu picioarele pe pământ. Peștii îi vor da impresia că evită responsabilitățile. Capricornii le vor da impresia că sunt egoiști.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Zodiile care azi se iubesc și mâine se urăsc. Este imposibil să aibă o relație serioasă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă