Prima pagină » Acesta este modulul foto al lui Samsung Galaxy S24 Ultra; Se confirmă schimbările din scăpări

Acesta este modulul foto al lui Samsung Galaxy S24 Ultra; Se confirmă schimbările din scăpări

de Roboțelul @ iDOR.info
acesta-este-modulul-foto-al-lui-samsung-galaxy-s24-ultra;-se-confirma-schimbarile-din-scapari

Samsung Galaxy S24 Ultra a fost deja subiectul e nenumărate scăpări pe Internet, iar cea mai nouă are de-a face cu camera sa. Îi vedem modulul foto viitorului flagship, confirmând o schimbare legată de o cameră telephoto.

Chiar în ultima săptămână am avut parte de o serie de imagini, randari, care dezvăluiau designul complet al noului flagship, iar acum apare şi acest modul foto. Zvonacul @chunvn8888 a partajat o fotografie cu modulul camerei de pe S24 Ultra, care va trece de la o cameră telephoto de 10 megapixeli cu zoom optic 10X la una de 50 MP, cu zoom optic 5X.

Zvonurile s-au contrazis în mod repetat în privinţa abordării Samsung pentru zoom, unele spunând că rămâne în vigoare camera cu zoom optic 10X, altele că se trece la una cu 5X şi cu rezoluţie mai mare. Altele ca o să avem o cameră telephoto complet nouă, cu zoom optic 5X, lângă cea de 10X. În fine, judecând după modulul de aici, senzorul periscopic tele are zona de periscop mai scurtă decât pe S23 Ultra.

Celelalte camere vor fi cea principală de 200 MP, plus una ultrawide de 12 MP şi încă una telephoto cu zoom optic 3X şi rezoluţie de 10 MP. Telefonul va avea o rama din titaniu, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 şi funcţionalitate AI avansată. De văzut cum va percepe publicul scăderea de la zoom optic 10X la 5X şi cum va suplini Samsung asta.

Aflăm mai multe pe 17 ianuarie 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Acesta este modulul foto al lui Samsung Galaxy S24 Ultra; Se confirmă schimbările din scăpări

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă