Prima pagină » Android 14 ajunge de astăzi și pe smartphone-ul compact ASUS Zenfone 10

Android 14 ajunge de astăzi și pe smartphone-ul compact ASUS Zenfone 10

de Roboțelul @ iDOR.info
android-14-ajunge-de-astazi-si-pe-smartphone-ul-compact-asus-zenfone-10

ASUS are o surpriză pe final de an pentru posesorii de telefoane ASUS Zenfone 10, oferindu-le de astăzi actualizarea la Android 14. Release-ul software se distribuie chiar acum pe unitățile globale, inclusiv pe cele comercializate în Europa, iar înainte de a trece la update, trebuie să te asiguri că ai instalată ultima versiune și anume 33.0220.0220.101.

Vei face trecerea la versiunea software 34.1004.0204.65 care vine la pachet (1.3 GB) cu cele mai noi patch-uri de securitate. Ca noutăți avem menționate în changelog și o serie de optimizări pentru conexiunile Bluetooth, rezolvarea unei probleme cu ecoul pe speaker și un Mobile Manager regândit.

Și aplicațiile Contacts, Phone, Emergency Dialer, File Manager, Calculator, Clock, Gallery, Weather, Sound recorder, Settings, Phone Clone, Local backup și Launcher primesc actualizări vizuale. Se oferă acum și posibilitatea de a customiza culorile și luminozitatea widget-ului ceas de pe lockscreen. 

Printre cele mai bune prețuri practicate local pentru ASUS Zenfone 10 se află și cel de 3199 lei de la evoMAG, pentru varianta de 8/128GB. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Android 14 ajunge de astăzi și pe smartphone-ul compact ASUS Zenfone 10

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă