Prima pagină » Ce e dispusă să facă Lidia Buble după nunta cu afaceristul cu 32 de ani mai în vârstă: ”Dacă trebuie și insistă…”

Ce e dispusă să facă Lidia Buble după nunta cu afaceristul cu 32 de ani mai în vârstă: ”Dacă trebuie și insistă…”

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-e-dispusa-sa-faca-lidia-buble-dupa-nunta-cu-afaceristul-cu-32-de-ani-mai-in-varsta:-”daca-trebuie-si-insista…”

Vineri, 15 Decembrie 2023, ora 15:09

3772 citiri

Cântăreața Lidia Buble (30 de ani) a vorbit despre planurile sale de viitor în viața personală, artista aflându-se într-o relație cu un cunoscut om de afaceri, Horațiu Nicolau (62 de ani).

Pornind de la pasiunea sa pentru gătit, Lidia Buble i-a transmis iubitului că e gata să facă pasul cel mare și să îmbrace rochia de mireasă.

”Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară. Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite.

Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine”, a precizat Ldia Buble.

”Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!’, a mai spus Lidia Buble pentru Playtech Știri.

Manelist acuzat că a ”țepuit” un mire cu 2.000 de euro. Interpretul a fost reținut pe aeroportul Henri Coandă

Interpretul de manele Nikolas Prym a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de înşelăciune. El ar fi luat 2.000 de euro de la o persoană pentru a-i cânta la nuntă, dar nu s-a…

Liderul AUR ia în calcul alianțe politice ”cu toată lumea” pentru alegerile din 2024: ”Refuzăm PSD - PNL, această monstruoasă coaliţie”

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, vineri seară, că partidul său ia în calcul, după alegerile parlamentare de anul viitor, alianţe politice „cu toată lumea”, în afară de PSD,…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce e dispusă să facă Lidia Buble după nunta cu afaceristul cu 32 de ani mai în vârstă: ”Dacă trebuie și insistă…”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google