Prima pagină » Ce tradiție respectă Carmen Tănase în seara de Revelion / Care sunt planurile actriței pentru anul viitor: Să fim sănătoși – B1TV.ro

Ce tradiție respectă Carmen Tănase în seara de Revelion / Care sunt planurile actriței pentru anul viitor: Să fim sănătoși – B1TV.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-traditie-respecta-carmen-tanase-in-seara-de-revelion-/-care-sunt-planurile-actritei-pentru-anul-viitor:-sa-fim-sanatosi-–-b1tv.ro

Carmen Tănase este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din România. Pe lângă faptul că nu mai gătește în casă de un an de zile, actrița respectă cu strictețe o tradiție în seara dintre ani.

Ea a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară, după ce a interpretat zeci de roluri în filme românești și piese de teatru. Remarcată de public s-a făcut, în special, după ce a interpretat-o pe „Flăcărica”, în telenovela românească „Inimă de țigan”.

Tradiția pe care Carmen Tănase o respectă cu strictețe în seara de Revelion

Într-un interviu recent, Carmen Tănase a mărturisit că, de ani buni, respectă o singură tradiție în seara dintre ani. Totodată, ea a dezvăluit și ce își dorește anul viitor de la viață.

Nu mult ne mai desparte de trecerea în 2024, motiv pentru care multe vedete se pregătesc pentru a-și realiza o listă cu dorințe pentru anul care urmează. De obicei, românii respectă câteva tradiții și obiceiuri, pentru a avea parte de noroc.

„Mai nou, de câțiva ani, țin să avem în casă struguri, mi-am mai pus ceva roșu pe mine și bani în buzunar (râde)”, a mărturisit Carmen Tănase, pentru ciao.ro.

Pentru anul viitor, Carmen Tănase își dorește un singur lucru, care de altfel este și cel mai important: sănătate.

Nu. Îmi propun doar atât: să fim sănătoși. Nu-mi fac planuri, nu-mi trasez obiective pentru că, știi cum e: spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai și fă-l să-l râdă”, a mai spus actrița.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce tradiție respectă Carmen Tănase în seara de Revelion / Care sunt planurile actriței pentru anul viitor: Să fim sănătoși – B1TV.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă