Prima pagină » Cea mai în vogă regizoare de la Hollywood s-a căsătorit după o relație de 12 ani și stabilirea unui record istoric

Cea mai în vogă regizoare de la Hollywood s-a căsătorit după o relație de 12 ani și stabilirea unui record istoric

de Roboțelul @ iDOR.info

Cineaştii Greta Gerwig şi Noah Baumbach s-au căsătorit după o relaţie de 12 ani și nașterea a doi copii, informează agențiile DPA și Associated Press, citate de Agerpres.

Greta Gerwig alaturi de Noah Baumbach, sotul eiFoto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Regizoarea filmului Barbie şi cineastul care a semnat Marriage Story şi-au unit destinele marţi după care au mers împreună la un concert al artistului Billy Joel, la Madison Square Garden, Greta Gerwig purtând un costum cu fustă şi jachetă de culoare albă.

Publicaţia Page Six a relatat că Gerwig a povestit în culisele concertului că tocmai s-au căsătorit la primăria din New York şi că „sunt amândoi fericiţi şi sărbătoresc”. TMZ a publicat fotografii cu cei doi soţi zâmbind în timp ce asistau la concert.

Agenţii celor doi cineaşti, care au scris împreună scenariul filmului Barbie, nu au dat curs imediat unei solicitări de mai multe informaţii din partea The Times. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Greenberg (2010), pe care Baumbach a regizat-o, colaborând şi la scrierea scenariului.

Gerwig a făcut parte din distribuţia filmului alături de Ben Stiller. Baumbach şi soţia lui de la acea vreme, Jennifer Jason Leigh, se separaseră. Despărţirea lor se crede că ar fi reprezentat sursa de inspiraţie pentru scenariul peliculei Marriage Story, în care a jucat şi Adam Driver.

Greta Gerwig și soțul ei au lucrat la numeroase filme împreună

Baumbach, în vârstă de 54 de ani, şi Gerwig, 40 de ani, au început o relaţie în 2011 şi au făcut echipă din nou pentru filmul Frances Hadin 2012, regizat tot de Baumbach. Gerwig a colaborat la scrierea scenariului acestei comedii în alb-negru şi a obţinut o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Cei doi au mai colaborat la Mistress America (2015) şi la filmul de televiziune The Corrections. În 2022, Gerwig a jucat alături de Adam Driver în comedia horror White Noise, având un scenariu semnat de Baumbach.

Cuplul s-a afişat pe covorul roşu de la Oscaruri şi de la Globurile de Aur în 2018, când pelicula Lady Bird, realizată de Gerwig, se afla printre nominalizaţi.

Primul copil al cuplului, Harold, s-a născut în 2019, iar anul acesta, în martie, Gerwig a mai adus pe lume un fiu.

2023 a fost un an important pentru Gerwig, care a scris istorie la Hollywood și nu numai, devenind prima femeie regizor din istoria cinematografiei ce a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări la box-office graţie filmului Barbie.

Lungmetrajul semnat de Gerwig a spulberat numeroase recorduri în ceea ce privește încasările pentru studioul Warner Bros., fiind lansat săptâmâna trecută și în streaming după ce a avut premiera în cinematografe în luna iulie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cea mai în vogă regizoare de la Hollywood s-a căsătorit după o relație de 12 ani și stabilirea unui record istoric

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google