Prima pagină » Cel mai popular model Tesla este gata pentru o reproiectare. Cum s-ar putea schimba Modelul Y

Cel mai popular model Tesla este gata pentru o reproiectare. Cum s-ar putea schimba Modelul Y

de Roboțelul @ iDOR.info
cel-mai-popular-model-tesla-este-gata-pentru-o-reproiectare.-cum-s-ar-putea-schimba-modelul-y
  • Modelul Y ar putea fi reproiectat la mijlocul anului 2024.
  • Tesla își pregătește fabrica din Shanghai pentru această reproiectare, scrie Bloomberg.
  • Această modificare va veni cu schimbări mult mai semnificative la interior și la exterior decât update-ul recent din octombrie.

Tesla ar putea intra în 2024 cu un Model Y nou și îmbunătățit. Citând surse familiare cu acest subiect, Bloomberg scrie că Tesla își pregătește fabrica din Shanghai pentru a începe să producă un Model Y reproiectat la mijlocul anului 2024.

Această modificare va veni cu schimbări mult mai semnificative la interior și la exterior decât update-ul recent din octombrie, relatează Bloomberg, dar detaliile privind aceste schimbări sunt puține. Pentru indicii despre cum ar putea arăta această reproiectare a Model Y, poți vedea cum a fost reproiectată Model 3 de la începutul acestui an, scrie Business Insider.

Pentru piața europeană, Tesla a conferit în această vară modelului 3 un aspect mai sportiv, cu o parte frontală mai elegantă și un interior mai luxos, evidențiat de un nou sistem de iluminare ambientală pe planșa de bord.

Modelul Y, un crossover care a câștigat o popularitate semnificativă de când a fost pus în vânzare în 2020, a devenit și mai atractiv pentru mase în acest an, când Tesla a lansat discret un model de bază mai accesibil. A fost una dintre cele mai bune oferte EV de pe piață în această vară, cu un cost de aproximativ 36.490 de dolari.

Tesla se dezvoltă

La începutul acestui an, directorul general al Tesla, Elon Musk, s-a confruntat cu presiuni din partea investitorilor pentru a reproiecta gama veche a companiei de automobile electrice, mai ales că mai multă concurență a inundat piața.

Musk a rezistat mult timp normei industriei de a reîmprospăta modelele la fiecare câțiva ani și, în schimb, a lansat mașini complet noi, precum Model 3 în 2017, Model Y în 2020 și Cybertruck luna trecută.

Dar, pe măsură ce startup-ul se transformă în ceva care seamănă mai mult cu o companie auto obișnuită, lucrurile pe care Tesla nu obișnuia să le facă niciodată – reproiectarea și reducerile – devin mai frecvente la compania auto a lui Musk.

Normalitatea este bine primită de mulți investitori Tesla, unii dintre ei continuând să fie frustrați de isprăvile publice ale lui Musk, în special la compania sa de social media X (fostul Twitter).

Citește și




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cel mai popular model Tesla este gata pentru o reproiectare. Cum s-ar putea schimba Modelul Y

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă