Prima pagină » Echipa Spitalului Municipal Dr Eugen Nicoară continuă lună de lună programul valoros Sânge din Reghinul MEU

Echipa Spitalului Municipal Dr Eugen Nicoară continuă lună de lună programul valoros Sânge din Reghinul MEU

de Roboțelul @ iDOR.info
echipa-spitalului-municipal-dr-eugen-nicoara-continua-luna-de-luna-programul-valoros-sange-din-reghinul-meu

Dragi oameni minunați din Reghin,
🩸 Sunteți invitați să faceți parte dintr-o acțiune deosebită și plină de compasiune! Echipa Spitalului Municipal ”Dr Eugen Nicoară” continuă lună de lună programul valoros ”Sânge din Reghinul MEU”, inițiat cu inima deschisă de către Asociația ”Our Lifetime” în 2019.
💉 Acum este momentul să fim SUPER EROI care salvează vieți! O persoană care are nevoie de noi este Bota Clara Gabriela, iar tratamentul ei vital se bazează pe donările voastre de trombocite. Fiecare picătură de sânge donată aduce speranță și susținere pentru lupta ei.
Vă așteptăm cu brațele “întinse” să vă alăturați acestei campanii de donare de sânge la Spitalul Municipal. Fiecare gest contează și face diferența între disperare și speranță. Haideți să arătăm că suntem o comunitate puternică și empatică, capabilă să vină în ajutorul celor care au nevoie!
Mâine, la Reghin, la Spitalul Municipal Dr. Eugen Nicoară – Reghin!

Category: Stirile Punctul




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Echipa Spitalului Municipal Dr Eugen Nicoară continuă lună de lună programul valoros Sânge din Reghinul MEU

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google