Prima pagină » Google Extinde Termenul Limită pentru Modul Bluetooth al Controlerului Stadia până la Sfârșitul lui 2024

Google Extinde Termenul Limită pentru Modul Bluetooth al Controlerului Stadia până la Sfârșitul lui 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
google-extinde-termenul-limita-pentru-modul-bluetooth-al-controlerului-stadia-pana-la-sfarsitul-lui-2024

Google a anunțat recent că a extins termenul limită pentru sincronizarea controlerelor Stadia cu Bluetooth. Inițial, Google stabilise ca data limită 31 decembrie 2023, dar acum a amânat această dată până la 31 decembrie 2024. Această decizie vine ca o ușurare pentru utilizatorii care nu au efectuat încă această schimbare.

Înainte de anunțarea închiderii Stadia, Google a adăugat un mod Bluetooth controlerelor sale, permițându-le să funcționeze cu PC-uri, telefoane și alte platforme de gaming. Pentru a activa modul Bluetooth, utilizatorii trebuie să conecteze controlerul la un computer și să folosească aplicația online oferită de Google.

Procesul de comutare la Bluetooth este destul de simplu și se face prin urmarea unor instrucțiuni pas cu pas. Odată finalizat, controlerul va începe să utilizeze conexiuni Bluetooth cu consum redus de energie. Totuși, această modificare este permanentă și controlerul va pierde anumite funcții, cum ar fi audio wireless prin Wi-Fi, dar aceasta este o opțiune preferabilă în comparație cu incapacitatea totală de a folosi controlerul.

Utilizatorii pot verifica dacă controlerul lor are cel mai recent patch Bluetooth vizitând site-ul Stadia și conectând controlerul la un PC. Această extensie a termenului limită oferă mai mult timp utilizatorilor pentru a face această tranziție importantă.

Sursa: GizmoChina




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Extinde Termenul Limită pentru Modul Bluetooth al Controlerului Stadia până la Sfârșitul lui 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type